Az összes szomszédos országban minden iskola zárva, de még az általánosokat is kezdik bezárni-Orbánia mikor ébred?
Mai hír:
Szlovéniában már az általános iskolákat is bezárják
Szlovéniában hétfőtől az általános iskolák is digitális oktatásra állnak át – közölte a kormány csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Tehát akkor:
Ausztria iskolák zárva
Csehország iskolák zárva
Szlovákia iskolák zárva
Szlovánia iskolák zárva
Ukrajna iskolák zárva
Románia iskolák zárva
Szóval kiderül hogy megint okosabbak vagyunk mindenkinél, és mindenki szembe jön velünk az autópályán? De nem mi megyünk rossz irányba-nem, hanem mindenki más? Ahogy lenni szokott.
Orbánia mikor ébred? Mikor veszik észre az utasok hogy ÜRES a vonat vezetőfülkéje???
50: igen ebben igazad van, rosszul emlekeztem hogy minket mikor raktak ki az egyetemről (március eleje) , tulajdonképpen év elejére gondoltam, mert azt is lehetett olvasni hogy néhány szakértő szerint már tavaly decemberben Európában volt a fertőzés.
De mindegy is, az biztos hogy a meccseket nem kéne megtartani, mozikat, színházakat be kéne zárni és legalább a nagyoknak online oktatást bevezetni újra (akármennyire is rossz újból elszakadni)...
Állítólag jönnek valamiféle döntések...
Mondjuk nem tudom mire érti, hogy "egészségügyi döntések" de a múltkori bejelentése után sokat nem várok. Pedig a meccseket legalább tényleg illene zárt kapussá tenni.
NA megtörtént . Kipcsákia is csatlakozott.
Orbán: Kijárási korlátozás lesz este 8-tól, a gimnáziumok is digitális oktatásra állnak át
Zorbánkám nem tudja a különbséget....
neki ami közép az gimi.
De még az se igaz hogy ez csak KÖZÉPIskolásokra vonatkozik mert 6 osztályos gimikre is érvényes és azok már 12. évtől fogadnak gyereket.... hoppá.
Magyarország iskolák zárva
Fel lehet írni a listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!