Az összes szomszédos országban minden iskola zárva, de még az általánosokat is kezdik bezárni-Orbánia mikor ébred?
Mai hír:
Szlovéniában már az általános iskolákat is bezárják
Szlovéniában hétfőtől az általános iskolák is digitális oktatásra állnak át – közölte a kormány csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Tehát akkor:
Ausztria iskolák zárva
Csehország iskolák zárva
Szlovákia iskolák zárva
Szlovánia iskolák zárva
Ukrajna iskolák zárva
Románia iskolák zárva
Szóval kiderül hogy megint okosabbak vagyunk mindenkinél, és mindenki szembe jön velünk az autópályán? De nem mi megyünk rossz irányba-nem, hanem mindenki más? Ahogy lenni szokott.
Orbánia mikor ébred? Mikor veszik észre az utasok hogy ÜRES a vonat vezetőfülkéje???
Ez csak duma...... Ez nem érv....
Szeretem ezt az oldalt :D leírom a véleményem és egyből letámad pl. A 33-as.
Én csak a véleményem írtam le.
Nem volt annyi eset augusztusban. Akkor is teszteltek eleget, hidd el. Most nem tesztelnek eleget, rengeteg embert nem vizsgálnak ki, csak annyit mondanak ki, hogy takarodj karanténba. A háziorvosok már teszt nélkül is covidosnak diagnosztizálhatnak, tehát elég komoly a helyzet. Nincs elég teszt, és kapacitás, nyáron ilyen probléma nem volt.
Milyen érdekes, hogy egyes kérdések alatt mindenki egyet ért a digitális oktatással, másik kérdés alatt meg mindenki ellenzi.
A kérdés ugyanaz, csak a válaszok eltérőek.
#36: Lehet, hgy nem ugyanazok írnak?
Én speciel MINDEN ilyen kérdés alatt ellenzem (már ha találkozom a kérdéssel és írok valamit).
Nem tudom, van egy másik kérdés, van alatta vagy 50 válasz, mind egyetért vele.
Aztán ki tudja lehet 2 ember cseveg egymással 6 oldalon keresztül :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!