Lehet a tanárom a példaképem?
Figyelt kérdés
3 éve ismerem és nagyon kedves segítőkész humoros közvetlen vicces jofej szereti a gyerekeket neki is van 2 tud fegyelmezni de szigorúak sem mondhatjuk és nagyon okos mindig hozzá tud valamit fűzni a mondanivalónkhoz Stb..Szokták kérdezni hogy ki a példaképem de én nem merem elmondani mert félek hogy cikiznek miatta higy pont egy tanár a példaképem. És ő mutatta meg hogy én is tanár szeretnék lenni.2020. okt. 17. 22:06
1/5 anonim válasza:
Megmutatta, mi szeretnél lenni? Az igen! Ő a példaképed, nem vitás, legfeljebb nem mondod el mindenkinek.
3/5 anonim válasza:
Kívülről semmi ciki sincs ebben, tökre érthető. Az osztályban lehet, hogy jobban tetted, hogy nem mondtad el, mert ha nem elég érettek, akkor tényleg cikizés lenne belőle.
5/5 anonim válasza:
Nekem is tanár példaképeim vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!