Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet a tanárom a példaképem?

Lehet a tanárom a példaképem?

Figyelt kérdés
3 éve ismerem és nagyon kedves segítőkész humoros közvetlen vicces jofej szereti a gyerekeket neki is van 2 tud fegyelmezni de szigorúak sem mondhatjuk és nagyon okos mindig hozzá tud valamit fűzni a mondanivalónkhoz Stb..Szokták kérdezni hogy ki a példaképem de én nem merem elmondani mert félek hogy cikiznek miatta higy pont egy tanár a példaképem. És ő mutatta meg hogy én is tanár szeretnék lenni.

2020. okt. 17. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Megmutatta, mi szeretnél lenni? Az igen! Ő a példaképed, nem vitás, legfeljebb nem mondod el mindenkinek.
2020. okt. 17. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet!
2020. okt. 17. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kívülről semmi ciki sincs ebben, tökre érthető. Az osztályban lehet, hogy jobban tetted, hogy nem mondtad el, mert ha nem elég érettek, akkor tényleg cikizés lenne belőle.
2020. okt. 18. 07:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2020. okt. 18. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tanár példaképeim vannak.
2020. okt. 22. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!