Egyetemen előadáson felállhatok és kimehetek a teremből ha wc-znem kell?
#9: Már miért ne lenne. Létezik olyan ajtó és zárszerkezet, ami egyik irányból kilinccsel nyitható a másik irányból viszont csak kulccsal. Számtalan helyen használnak ilyet. Pl. egyetemeken is olyan termekben, ahol olyan eszközök vannak pl, amihez nem férhet hozzá felügyelet nélkül bárki. Pl laborok, gyakorlati termek és hasonlók. De pl. SZE-n olyan termek is vannak, ahol látszólag semmi ilyesmi nincs csak nagyobb értékű IT infrastruktúra.
Kérdező, ugye nem az vagy aki egy hete azon rugózik, hogy nem engedik ki középiskolában gyerekeket wc-re meg nem lehet órán enni/inni?
Gyakorlatilag felnőttként ki kellene tudni bírni 45 esetleg 90 percet azért...
Ettől függetlenül minimális zavarással kiosonhatsz, valószínűleg nem fognak meglincselni
Nem azt mondtam hogy nincs ilyen.
Te is lásd már be hogy egyetemi előadóban ahol minden rögzítve van, semmi szükség egy ilyen ajtóra. Nincs konkrétan egy szék se ami vihető lenne, minden fixre van berakva. Nem hiszem hogy oda raknak ilyen ajtót, főleg hogy az ilyen termekben egymást érik az órák, egyik tanár elmegy, jön a másik. Kulcsolni se nagyon szokták. Nem gépterem vagy valami, csak egy előadó terem. Nem tudom hány ilyenben ültél már. Jobb esetben van egy filces tábla, vetitő vászon, meg 4 méter magasan egy projektor, padokhoz rögzített lehajtható székek.
Mint mondtad biztonsági szempotból raknak ilyen ajtókat. Innen mit lopnának ki?? Vagy miben tennének kárt?? Nekünk a géptermeken sincsennek ilyen ajtók mellesleg.
#13: Jó párban, írtam konkrét példát is, ahol egy projektor van és kulcsos termek vannak egész emeleteken keresztül...
Nem csak arra kell gondolni, hogy ellopják a teremből a vetítővásznat
Nálunk volt hogy a diák egy több 100 fős előadáson kiment és a tanár megállította egy pár másodpercre az órát, mindenki megbámulta a gyereket, ezt sosem értettem mire volt jó, mert a tanár simán tudta volna tovább tartani az órát.
Amúgy meg nyugodtan ki lehet menni, nálunk egy tanár mondta is, hogy ez nem a gimi, menjünk ki, ne kérjünk engedélyt, de őt az is zavarta, ha belekérdeztek az órájába bármi mást, ami amúgy tényleg zavaró, én ezt korrepetálásnál tapasztaltam.
Ettől függetlenül sok csoporttársam volt, akik inkább maguk alá vizeltek majdnem, mint, hogy kimentek volna, mert mit szól a tanár, akinek amúgy halálra mindegy volt, hogy kiment valaki a wc-re. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!