Mikor lesz digitális oktatás?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 23:57
2/25 anonim válasza:
Nem lesz továbbra sem. Hiába kérdezitek meg százszor.
3/25 anonim válasza:
1. Ez nem az Oktatásügyi Minisztérium.
2. Hányszor fogjátok még megkérdezni?
4/25 anonim válasza:
Közoktatásban nem hiszem, hogy lesz országosan digitális oktatás. Az egyetemeken meg hol lesz hol nem lesz.
Ha annyira nem akarsz suliba járni, vagy félsz a vírustól (ami természetesen csak a suliban támad, míg a buliban, a stadionban, a tömegközlekedésen, a boltokban békén hagy), akkor kérj egyéni tanrendet.
5/25 anonim válasza:
" Ez nem az Oktatásügyi Minisztérium."
Na az biztos hogy nem, mert ilyen nem létezik.
6/25 anonim válasza:
"akkor kérj egyéni tanrendet."
egy középiskolában ez nullszanszos.
7/25 anonim válasza:
"a stadionban"
Hát ott NANÁ hogy nem támad, mert a Zorbán szóóót a vírusnak hogy itten a Márijja Zországa van, itten nem támadhat. Ha fociról van szó, minden érv felesleges.
8/25 anonim válasza:
Az én válaszomra miért nem reagálsz?
9/25 anonim válasza:
A varázsgömböm otthon hagytam, most nem tudom megmondani.
10/25 anonim válasza:
Egyáltalán nincs kizárva. Az iskola alig 4 hete kezdődött el, ami a koronavírus 2 hét arányában elég kicsinek számít. Gyerekekről beszélünk, akik tünetmentesen vészelik át. Nyilván ahogy majd szigorodnak a feltételek, bevezetik a lázmérőt, több tesztet csinálnak, az idő is múlik úgy emelkedik meg a beigazolódott betegek száma. Én véleményem szerint, November közepén-végén vezetik majd be, ugyanis itt fogja elérni a betegek száma az elgondolkodtató mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!