Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lesz digitális oktatás október...

Lesz digitális oktatás októbertől? Hallottatok valamit?

Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 16:30
 1/8 TR75 ***** válasza:
76%
Tényleg, és őszintén nem értem, hogy miért kell ezt minden nap megkérdezni. Majd viktorapád bejelenti, ha itt lesz az ideje (vagy utána). Ezt ő(k) dönti(k) el, az ilyen "azt hallottam, hogy ez meg az lesz"... á, mindegy. Kérdezzétek meg minden egyes nap (ötször).
2020. szept. 22. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem lesz.
2020. szept. 22. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem volt elég ez az egy pofon márciusban?

Amúgy szerintem már jövő hét hétfőtől az lesz. Lemegy a szuperkupa meccs csütörtökön, másnap este meg jön a nagy bejelentés. Azt nem mondom, hogy az óvodák meg általános iskolák is bezárnak, de középiskolákon és egyetemeken zár lesz. Belátja Orbán is, hogy nem befolyásolja a gazdaságot a működésük, ráadásul el is ismerték, hogy középiskolákban jól működött és az csak előnyös lehet ha ott bevezetik ráadásul megvásároltatták a lázmérőket, a pénz beszivárgott a zsebükbe amiből lehet újabb stadiont építeni, úgyhogy most már meg lehet nyugodni.

2020. szept. 22. 16:41
 4/8 anonim válasza:
66%
Azt nem tudom, hogy októbertől lesz-e, de valamikor a közeljövőben biztos sor kerül rá. Én is kíváncsi vagyok, de csak annyit hallottam, hogy az iskolákat körzetenként zárják be (ha bezárják). Ezen kívül még annyit tudok, hogy bármikor értesítheti az állam az iskolák igazgatóit, hogy zárjanak be.
2020. szept. 22. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem lesz, el lett mondva ezerszer! Nem kéne álhíreket terjeszteni.
2020. szept. 22. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

#5 Nem lett ezerszer elmondva. Egyetlen egyszer említette meg Orbán, hogy EGYELŐRE nem tervezik bezárni az iskolákat.

De az nem biztosíték semmire sem, hogy egy egyelőre nem tervezik. Jogos lehet a felvetésed de ugyanezt én is megkérdezhetném tőled, hogy minek terjesztesz álhírt. Ha utána meg mégis bezárnak akkor pontosan te vagy az álhírterjesztő.

Szerintem erre a kérdésre az a megfelelő válasz, hogy egyelőre bizonytalan a helyzet, megvan az esély rá.

2020. szept. 22. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ez személyes véleményem, de szerintem a szuperkupa döntőig tartják a frontot, utána meg nagyobb szigorítások jöhetnek be, akár a digitális oktatás is.
2020. szept. 22. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Lesz. Most abbahagyod végre a kérdésmaratont?
2020. szept. 22. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!