Lesz digitális oktatás októbertől? Hallottatok valamit?
Nem volt elég ez az egy pofon márciusban?
Amúgy szerintem már jövő hét hétfőtől az lesz. Lemegy a szuperkupa meccs csütörtökön, másnap este meg jön a nagy bejelentés. Azt nem mondom, hogy az óvodák meg általános iskolák is bezárnak, de középiskolákon és egyetemeken zár lesz. Belátja Orbán is, hogy nem befolyásolja a gazdaságot a működésük, ráadásul el is ismerték, hogy középiskolákban jól működött és az csak előnyös lehet ha ott bevezetik ráadásul megvásároltatták a lázmérőket, a pénz beszivárgott a zsebükbe amiből lehet újabb stadiont építeni, úgyhogy most már meg lehet nyugodni.
#5 Nem lett ezerszer elmondva. Egyetlen egyszer említette meg Orbán, hogy EGYELŐRE nem tervezik bezárni az iskolákat.
De az nem biztosíték semmire sem, hogy egy egyelőre nem tervezik. Jogos lehet a felvetésed de ugyanezt én is megkérdezhetném tőled, hogy minek terjesztesz álhírt. Ha utána meg mégis bezárnak akkor pontosan te vagy az álhírterjesztő.
Szerintem erre a kérdésre az a megfelelő válasz, hogy egyelőre bizonytalan a helyzet, megvan az esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!