Megint lehet majd igényelni pályázati úton laptopot a digitális oktatáshoz mint márciusban?
nekünk pl nem volt gépünk csak asztali és azon se webcam se semmi így igényeltünk a digitális oktatáshoz pályázati úton laptopot márciusban, meg is kaptuk-de tanév végén vissza is kellett adni.
Most hogy jön újra a digit oktatás októbertől, újra lehet majd ilyet igényelni?
hát akkor webcam nélkül veszek majd részt az online órákon... annak sok veleje nem lesz.
de amúgy is a társaság jó fele sehogy sem vett részt aztán mégis itt vannak velem egy osztályban egy se bukott meg.
gondolom ez most is így lesz
De nem ez volt a kérdésem.
mondjuk marha nehezen lehet részt venni egy órán cam és mic nélkül.... hogyan hall és lát a tanár engem?? mert én őt még oké látom....
de mondom, nem ez volt a kérdésem.
"Két hetet kibírsz nélküle is."
Milyen két hetet? Ha bejön amit mondanak akkor úgy októbertől min februárig.
En programokrol már lattam hirdetest
Itt is egy
". A Microsoft minden diáknak és tanárnak díjmentesen biztosítja a szükséges szoftvereket, amennyiben a közoktatásban vagy a felsőoktatásban tanulnak. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!