Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mástól is vették el tanárok...

Mástól is vették el tanárok táborban a vitt ennivalót?

Figyelt kérdés

Lassan már 20 éve, de annyira mélyen motoszkál bennem a mai napig. Nyári iskolai táborban voltunk, 1-4. osztályig jöhettek a diákok, nagyjából talán 100-an voltunk, plusz a tanárok.

A tábor előtt kaptunk papírt, hogy mit vihetünk és mit nem magunkkal, és egyik papíron sem volt rajta az édesség, sem hozható sem nem hozható dologként.

Amint megérkeztünk a velünk lévő négy tanár körbejárt az összes szobában, és áttúrta az összes cuccunkat és mindenkitől minden édességet elvettek azzal az indokkal, hogy "a kicsik ne lássák, mert ők nem hoztak".

Ez feltételezni engedett, hogy talán majd a tábor végén visszakapjuk, de ez a feltételezés ott meghalt, amikor láttuk, hogy a tanárok megeszik amiket összeszedtek tőlünk, és még csak nem is diszkréten, hanem pofátlanul a szemünk előtt, még csak meg sem kínálva minket.

A tábor végén ezt nyilván elmeséltük a szüleinknek, hogy a tanárok mindent elvettek és megették, tényleg SEMMIT nem kaptunk vissza.

Valószínűleg semmi nem történt utána, mert jövőre ugyan úgy táboroztattak ezek a tanárok, csak a mi osztályunkból már akkor nem ment senki.

Akkor kaptam először életemben egy egész doboz hócipőt egyedül -4 testvérem van - ami akkor újdonság volt, és annyira örültem neki, mert ritkán kaptam édességet, aztán csak azt láttam, hogy az egyébként is túlsúlyos napközis tanárom két pofára falja egy fa tövében üldögélve.

2020. szept. 19. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen, szintén cserkésztábor. Az indok az volt, hogy odavonzza a kaja a hangyákat a sátrakhoz. Egy nagy semmi közepén táboroztunk, nem volt bolt se a környéken, sőt még település se tudtommal. Az első nap mikor kérték, akkor becsületesen leadtam az összes kajámat. Aztán kb. a tábor közepén bejöttek a felnőttek a sátrunkba, hogy átnézik a táskáinkat, mert valakinél találtak dugikaját. A hátizsákom egyik kis zsebében, amit amúgy nem használtam soha, volt egy zacskó a kedvenc fajta cukromból. Nem tudtam, hogy ott van, mert anyukám, aki összepakolt nekem a táborhoz, meglepetésnek szánta. Ezt a cukrot megtalálták a táboroztatók, és rám fogták, hogy szándékosan dugtam el magamnak. Hiába mondtam, hogy nem tudtam róla, nem hitték el. Megjegyzem, bontatlan zacskó volt, szóval nem tudom, mit hittek, hogy azért dugdostam, hogy nézegessem? Na mindegy, szóval elvették, és büntetésből nem vehettem részt a csoportos játékokban. Kb. 10 éves lehettem akkor. Az volt az utolsó cserkésztáborom, és magát a cserkészkedést is abbahagytam, elment a kedvem az egésztől.
2020. szept. 20. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!