Mástól is vették el tanárok táborban a vitt ennivalót?
Lassan már 20 éve, de annyira mélyen motoszkál bennem a mai napig. Nyári iskolai táborban voltunk, 1-4. osztályig jöhettek a diákok, nagyjából talán 100-an voltunk, plusz a tanárok.
A tábor előtt kaptunk papírt, hogy mit vihetünk és mit nem magunkkal, és egyik papíron sem volt rajta az édesség, sem hozható sem nem hozható dologként.
Amint megérkeztünk a velünk lévő négy tanár körbejárt az összes szobában, és áttúrta az összes cuccunkat és mindenkitől minden édességet elvettek azzal az indokkal, hogy "a kicsik ne lássák, mert ők nem hoztak".
Ez feltételezni engedett, hogy talán majd a tábor végén visszakapjuk, de ez a feltételezés ott meghalt, amikor láttuk, hogy a tanárok megeszik amiket összeszedtek tőlünk, és még csak nem is diszkréten, hanem pofátlanul a szemünk előtt, még csak meg sem kínálva minket.
A tábor végén ezt nyilván elmeséltük a szüleinknek, hogy a tanárok mindent elvettek és megették, tényleg SEMMIT nem kaptunk vissza.
Valószínűleg semmi nem történt utána, mert jövőre ugyan úgy táboroztattak ezek a tanárok, csak a mi osztályunkból már akkor nem ment senki.
Akkor kaptam először életemben egy egész doboz hócipőt egyedül -4 testvérem van - ami akkor újdonság volt, és annyira örültem neki, mert ritkán kaptam édességet, aztán csak azt láttam, hogy az egyébként is túlsúlyos napközis tanárom két pofára falja egy fa tövében üldögélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!