Van értelme aggódnom?
Hat,nagyon nincs okod aggadalomra.
Ha jófej,rendes srác vagy,akkor ígyis-úgyis be tudsz illeszkedni
Am. a központi felvételire lenne pár tipped?:)
köszönöm mindenkinek :)
az elsőnek pedig:
én sokat készültem a felvételire, egy matektanár ismerősömmel gyakoroltam (a korábbi évek feladatsorait oldottuk meg, a magyart pedig egyedül csináltam) elég sokat. a felvételin nem izgultam, de ha úgy lett volna, tuti, hogy nagyon elrontom. szóval próbálj megnyugodni, ne azon gondolkozz, hogy mi lesz, ha elrontod, hanem teljes mértékben a feladatlapra koncentrálj.
aludj eleget, feküdj le korán, reggel pedig egyél valami laktatót.
amikor már bent ülsz a teremben: először nézd át a lapot, majd alaposan olvasd el a kérdéseket, akár többször is. a könnyebb feladatokkal kezdj. mivel elég kevés az idő, ha egy feladat nagyon nem megy, akkor hagyd ott, és ha marad rá időd, majd visszatérsz rá. a legvégén pedig nézd át a válaszaidat.
Ohh,köszi a tippeket.
Tudunk beszélünk a felvételől?
Ha igen légyszi dobj meg eg privát üzivel:)
Te pedig ne izgulj emiatt,be fig illeszkedni
Szerintem se szorongj.
Amit nem tudsz, mi hol van - kérdezd meg a neked legszimpatikusabbtól. Esetleg mondj el 1-2 viccet a társak előtt, vagy pár érdekes sztorit a régi iskoládból és megkedvelnek.
Nagy dolog...a pizzát se ette egykor mindenki egyszerre s látod eszik mindenhol, ahol megkívánják.
Ha unalmas nulla vagy csak akkor rettegjél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!