Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Meddig halogatják még a...

Meddig halogatják még a digitális oktatás bejelentését?

Figyelt kérdés

2020. szept. 11. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
2020.09.11, 20:20-ig
2020. szept. 11. 20:27
 12/17 WidowmakerButt ***** válasza:
35%

Na így egy hónappal később eléggé úgy tűnik, hogy hamarosan várható. Cseheknél szigorítottak, franciáknál szintúgy, szlovákok a mai naptól kezdve az ország összes középsuliját bezárják.

Általános zárás nyilván nem lesz Magyarországon, csak a nagyon fertőzött térségekben, intézményekben. Persze középsulik egyetemek nem járulnak hozzá a gazdasághoz, tehát ott még lehetséges. Ne terjesszétek az ostobaságot, inkább használjátok a józan eszeteket.

2020. okt. 12. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy tényleg ésszerű lenne a középsulikat zárni, mert ugyebár 14 év felett már tutira felügyelet nélkül elvan a gyerek és tudja hogy kell csinálni a dolgokat a gépen.

Az általános iskolát meg így akár fel lehet bontani, hogy a gimikbe átmennek a felsősök, akkor jobban el lennének szeparálva azalsósoktól.

Tudom, a gimiseknek is joga van a normális élethez, de akkor legalább megoldható lenne, hogy a gyerekek is nagyobb biztonságban legyenek és a szülők se kerüljenek bajba.

Akiknek be kell járniuk dolgozni, azoknak már vszeg elfogyott a szabijuk, a home office mellett is elég macerás a gyereknek segíteni, max az a megoldás lenne, hogy nagyszülőket riasszuk, de nem mindenhol él ugyanott a nagyszülő, illetve az időseket kell óvni.

2020. okt. 12. 00:58
 14/17 WidowmakerButt ***** válasza:
39%
Ez a lényeg. Egy középsulis már simán el van egyedül is otthon. Akkor mi tartja őket vissza? Annyira erőszakosan próbálják nyitva tartani az iskolákat, hogy az már bosszantó. Én két nagyszülővel élek együtt, kell az nekem hogy elkapják rajtam keresztül és kórházba kerüljenek?
2020. okt. 13. 12:13
 15/17 WidowmakerButt ***** válasza:
27%
A sok szerencsétlennek aki lepontozott, most a képetekbe röhöghetek :D
2020. nov. 15. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös senki nem kérdezett :D
2020. nov. 16. 09:39
 17/17 WidowmakerButt ***** válasza:
0%
Nem nagyon érdekel :) Oda írok ahova akarok, ez az internet
2020. nov. 16. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!