Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok, így hogy járványidősza...

Diákok, így hogy járványidőszakban kell iskolába járni, mennyiben érzitek ott máshogy magatokat a normál esethez képest?

Figyelt kérdés
És érződik valamennyire a többiek hangulatán, az iskolai hangulaton az, hogy járvány van?
2020. szept. 2. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Nem érződik
2020. szept. 2. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Én nem vagyok diák, de, amiket olvastam a Gyakorin, az alapján úgy érzem, hogy annyi a különbség, hogy a tanárok jobban odafigyelnek a gyerekek egészségi állapotára, de a diákok egymás között nem csinálnak ebből ügyet.
2020. szept. 2. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy figyelnek oda jobban a gyerekek egészségügyi állapotára! Hát még a sajátjukéra se figyelnek, nemhogy számukra idegen gyerekekére. Legalábbis a mi iskolánkban.

Tőlünk elvárják, hogy vegyük fel a maszkot, és ránk ordítanak, ha nincs az orrunkon a maszk, de az nem baj, hogy időskorú tanárokon nincs maszk, holott egyébként ők a veszélyezetettek. Ráadásul olyan hülye szabályokat hoztak be, hogy egyszerre csak 5 ember mehet a wc-be, holott a wc 15 fülkés, és mire bemehetnék, már ott van, hogy be is csengetnek, a tanár pedig beír igazolatlannak, 2 perc késés miatt, azért, mert ki akartam cserélni a betétemet, arról nem tehetek, hogy nem jutottam be időbe a budiba, és nem értem vissza. A higiéniára se figyelnek, mert második napja, hogy iskolába járunk, viszont a wc-be még mindig nincsenek kukák, és akkor csodálkoznak, hogy a lányok a veres tampont meg a betétet a wc-be dobálják, meg leteszik a földre (én ki szoktam dobni a kézmosó melletti kukába, mert engem nem érdekel, hogy ki lássa, de nyilván vannak olyan lányok, különösen a fiatalabb korosztálynál, hogy nem merik kidobni a kinti kukába, ami érthető, de ettől még rohadt undorító), mert úgy gondolják, hogy az iskola első napjaiban a lányok nem szoktak menstruálni, és minek kell oda kuka?

Meg folyamatosan azt látjuk, hogy tiszta retek minden, az ablakpárkány kívül-belül olyan, mintha rákakkantottak volna, az ablak olyan retkes, hogy alig lehet kilátni, hát ez lenne az egészségügyi óvintézkedés?

2020. szept. 2. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én alufóliába csomagoltam a betétet fiatalon, úgy ki mertem dobni.
2020. szept. 2. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
3, kérlek mondjátok meg ezt a fiatalabb lányoknak, amit írtam, hátha alufóliával nem félnek kidobni. Megmondhatjátok, hogy én tanácsoltam.
2020. szept. 2. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
De, ha nem tudod megmondani személyesen, egy papírra kiírhatod az ajtóra, vevett szokás, nyugodtan hivatkozhatsz rám.
2020. szept. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!