Diákok, így hogy járványidőszakban kell iskolába járni, mennyiben érzitek ott máshogy magatokat a normál esethez képest?
Dehogy figyelnek oda jobban a gyerekek egészségügyi állapotára! Hát még a sajátjukéra se figyelnek, nemhogy számukra idegen gyerekekére. Legalábbis a mi iskolánkban.
Tőlünk elvárják, hogy vegyük fel a maszkot, és ránk ordítanak, ha nincs az orrunkon a maszk, de az nem baj, hogy időskorú tanárokon nincs maszk, holott egyébként ők a veszélyezetettek. Ráadásul olyan hülye szabályokat hoztak be, hogy egyszerre csak 5 ember mehet a wc-be, holott a wc 15 fülkés, és mire bemehetnék, már ott van, hogy be is csengetnek, a tanár pedig beír igazolatlannak, 2 perc késés miatt, azért, mert ki akartam cserélni a betétemet, arról nem tehetek, hogy nem jutottam be időbe a budiba, és nem értem vissza. A higiéniára se figyelnek, mert második napja, hogy iskolába járunk, viszont a wc-be még mindig nincsenek kukák, és akkor csodálkoznak, hogy a lányok a veres tampont meg a betétet a wc-be dobálják, meg leteszik a földre (én ki szoktam dobni a kézmosó melletti kukába, mert engem nem érdekel, hogy ki lássa, de nyilván vannak olyan lányok, különösen a fiatalabb korosztálynál, hogy nem merik kidobni a kinti kukába, ami érthető, de ettől még rohadt undorító), mert úgy gondolják, hogy az iskola első napjaiban a lányok nem szoktak menstruálni, és minek kell oda kuka?
Meg folyamatosan azt látjuk, hogy tiszta retek minden, az ablakpárkány kívül-belül olyan, mintha rákakkantottak volna, az ablak olyan retkes, hogy alig lehet kilátni, hát ez lenne az egészségügyi óvintézkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!