Elrakjátok, gyűjtitek a különleges ötveneseket, vagy ugyanúgy fizettek vele, mint a normál 50 forintosokkal?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 14:42
1/10 anonim válasza:
Elrakom inkább de egy sincs meg.
Valahogy mindig elköltöm :D
2/10 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nekem sok fajta van, de nem csak 50 Ft-os.
Szeretek érméket gyűjteni.
3/10 anonim válasza:
Nekem a tesóm gyűjti őket, van egy érmegyűjteménye. Én odaadom neki, ha nem felejtem el, de egyèbként tudatosan nem figyelek erre. Ha nem veszem észre, hogy "különleges" az ötvenes, akkor elköltöm.
4/10 anonim válasza:
Én összegyűjtöttem egy pár ilyen különleges 50est, a szekrényemben pihennek.
5/10 anonim válasza:
Elköltöm. Rengeteget nyomnak mindenből. Szart sem ér.
6/10 anonim válasza:
Én sem szoktam elkölteni őket, nem mintha gyűjteném a különleges pénzérméket, csak valahogy mégis sajnálom elkölteni őket, olyan szépek.
7/10 anonim válasza:
Elrakom. Még a pénztárcámból is, nehogy véletlen azzal fizessek. :)
8/10 anonim válasza:
Elrakom. De nem csak az 50-es érmét. Egyszer szert tettem egy olyan 500-as papírpénzre, aminek a hátulján az 56-os forradalom emlékére más a hátulja. :D
9/10 anonim válasza:
Én minden ilyen érmét elrakok. Amiből több van azt elköltöm, nem tartom meg mindet, csak egyet egyet. Többnyire kávéautomatákból kapok vissza ilyeneket meg néha üzletekben a pénztáraknál. Van egy olyan 50 Ft-osom ami az EU ba lépésünk emlékére adtak ki 2004-ben abból nekem egy van akkorról azóta gyűjtöm ezeket, de tavaly például egy festékboltban kaptam egy olyat amikor kaptam a visszajárót.
10/10 anonim válasza:
Elköltöm, nem szeretek porfogókat gyűjtögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!