Ha szalagavaton nalunk a lanyok akarnak keringozni, akkor minden lanynak kotelezo?
Szerintem iskola tanárai/diákjai válogatják . Vannak ahol bele erőltetik a diákokat.
Nálunk nem volt ilyen. Persze próbálták győzködni az embereket, de ha nem, akkor nem. Bár azért is akarták erőltetni, mert volt egy pár tengődős ember, aki tanult ha űgy volt , de semmiben nem vállalt el szerepet.
De hallottam olyan suliról, ahol kötelező volt mindenkinek, és más osztályokból vadásztak a lányoknak párt.
Így voltunk lányok 5-6-an,akiknek nem jutott pár, nem tudtunk honnan szerezni, ezért mi inkább retrót táncoltunk.
Én nem keringőztem. Nagyon ráakart venni az ofőm, úgyhgy a végén közöltem, h akkor keringőzöm, ha 1.szerez nekem párt, 2.felkér valakit a tanári karból és ő is beáll.
Többet nem erőltette. 😇
Nalunk is kotelezo lett volna, mert milyen hagyomanya van az iskolaban.. De en alapbol utaltam az ilyesmit, alacsony vagyok raadasul palcika is nem is lett volna parom, akivel normalisan neztunk volna ki es nincs majdnem fel meter koztunk.
Nem ertette meg az osztalyfonok, hogy nem mindenkinek tetszik a feher ruha es a tanc. Hatalmas botrany lett belole hogy sok lany nem tancolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!