Szerintetek korrekt-e, ha vkinek az osztály előtt elmondom középiskolában, hogy hagyjon a múltak miatt?
Szia.
Pont ebben a cipőben jártam, csak ő azért akarta azt a látszatot fenntartani, mert félt, hogy nem ismer senkit. Ahogy megtalalta a jellemben hozzá hasonló osztàlytàrsainkat (1-2 hónap) , egyből nem voltunk jóban...
A legegyszerűbb ha már az első napon igyekszel valaki mással beszélni, ismerkedni, stb. Ne engedd, hogy melléd üljön...
Hidd el, talál mást, akit lehet baszogatni...
A
"Szerintetek korrekt-e, ha vkinek az osztály előtt elmondom középiskolában, hogy hagyjon a múltak miatt?"
Korrekt? Ez mit jelent neked? Jogos-e? Helyes -e?
Nálam, ha úgy érzed hogy amit teszel jó, ésszerű, akkor tedd.
"Úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy baj-e, ha ilyen megoldást alkalmazok, ami neki nem jó, de nekem egy kő esne le tőle a vállamról?"
Borzalmasan finom ember vagy. Túlságosan is elnyomod önmagad. Nem gondolkodsz azon, ő mennyi fájdalmat okoz, te pedig őrülten törődsz ő vele, miközben ő érzéketlen, MIKÖZBEN TE CSAK JÓT AKARSZ MAGADNAK, ÉS MÁR NEM BÍROD.
Képzeld el, hogy egy ember letámad egy másikat, megver, agyonüt bottal, aztán elveszi a pénzét. Akit megver, az felhív egy segélyt, és megkérdezi: itt egy ember aki bántotta a LELKEM ÉS A TESTEM, megpaskolhatom az arcát, ha már nem bírom tovább?
IGEN. PASKOLD MEG AZ ARCÁT. Legyél erősebb, határozottabb, tégy úgy ahogy érzel.
ez egy nárcisztikus szar alak. nézz utána a szó jelentésének és tanulj.
az ilyen embert csak a fenyegetés tartja távol, + ha nem lát rajtad egyáltalán semmi érzelmet. egyáltalán ne reagálj rá, ha kér valamit. ne mutasson az arcod se érzelmet. csak KÖZÖNYT.
a fenyegetés jó, ha a közöny nem elég. a nyilvános megalázás nem biztos, mert visszaüthet.
jobb, ha fenyegeted és sakkban tartod azzal, hogy ha nem hagy békén, kitálalsz róla mindenki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!