Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek korrekt-e, ha...

Szerintetek korrekt-e, ha vkinek az osztály előtt elmondom középiskolában, hogy hagyjon a múltak miatt?

Figyelt kérdés
Külön kiemelte még, hogy ne tegyem, viszont ha vele beszélek elkap a gyomorgörcs. Most próbál velem rendesebb lenni, de hátsó szándékai vannak. Nem tudok vele normálisan beszélni, mivel általánosban fizikálisan és mentálisan is bántott, amennyire csak lehetett. Mindig belém állt és csesztetett. Úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy baj-e, ha ilyen megoldást alkalmazok, ami neki nem jó, de nekem egy kő esne le tőle a vállamról?

2020. aug. 28. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jó megoldás lehet, ha látja, hogy dühös vagy és fáj amit okozott neked. Békénhagyhat.
2020. aug. 29. 09:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy milliónyi heget hagyott bennem, de nagyon érzéketlen az ember
2020. aug. 29. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Pont ebben a cipőben jártam, csak ő azért akarta azt a látszatot fenntartani, mert félt, hogy nem ismer senkit. Ahogy megtalalta a jellemben hozzá hasonló osztàlytàrsainkat (1-2 hónap) , egyből nem voltunk jóban...

A legegyszerűbb ha már az első napon igyekszel valaki mással beszélni, ismerkedni, stb. Ne engedd, hogy melléd üljön...

Hidd el, talál mást, akit lehet baszogatni...

A

2020. aug. 29. 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha szeretnéd magad megoldani a problémáid nem lennél itt...
2020. aug. 30. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek korrekt-e, ha vkinek az osztály előtt elmondom középiskolában, hogy hagyjon a múltak miatt?"

Korrekt? Ez mit jelent neked? Jogos-e? Helyes -e?

Nálam, ha úgy érzed hogy amit teszel jó, ésszerű, akkor tedd.

"Úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy baj-e, ha ilyen megoldást alkalmazok, ami neki nem jó, de nekem egy kő esne le tőle a vállamról?"

Borzalmasan finom ember vagy. Túlságosan is elnyomod önmagad. Nem gondolkodsz azon, ő mennyi fájdalmat okoz, te pedig őrülten törődsz ő vele, miközben ő érzéketlen, MIKÖZBEN TE CSAK JÓT AKARSZ MAGADNAK, ÉS MÁR NEM BÍROD.

Képzeld el, hogy egy ember letámad egy másikat, megver, agyonüt bottal, aztán elveszi a pénzét. Akit megver, az felhív egy segélyt, és megkérdezi: itt egy ember aki bántotta a LELKEM ÉS A TESTEM, megpaskolhatom az arcát, ha már nem bírom tovább?

IGEN. PASKOLD MEG AZ ARCÁT. Legyél erősebb, határozottabb, tégy úgy ahogy érzel.

2020. szept. 4. 19:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy fogok tenni, nem kéne rá ekkora tekintettel lennem ez igaz, sajnos túl kedves vagyok
2020. szept. 5. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:

ez egy nárcisztikus szar alak. nézz utána a szó jelentésének és tanulj.

az ilyen embert csak a fenyegetés tartja távol, + ha nem lát rajtad egyáltalán semmi érzelmet. egyáltalán ne reagálj rá, ha kér valamit. ne mutasson az arcod se érzelmet. csak KÖZÖNYT.

a fenyegetés jó, ha a közöny nem elég. a nyilvános megalázás nem biztos, mert visszaüthet.

jobb, ha fenyegeted és sakkban tartod azzal, hogy ha nem hagy békén, kitálalsz róla mindenki előtt.

2020. szept. 23. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!