Mit tegyek ha az osztálytársaim valamiért nem bírnak? 😢
Nem lógsz ki valamivel? Engem azért vettek célpontnak mindkét volt iskolámban, mert nem illettem bele a közegbe. Olvasás, választékos szóhasználat, nem vagyok bulizós, nem szeretem az alkoholt, nem volt egy párkapcsolatom se... ezek mindegyike változatlan. Szintén visszahúzódó voltam, mint te, de bárkivel, aki komolyan szeretne, őszintén beszélni, közeledni, nem "játékból", viccből, szívesen... tettem volna, ha lett volna ilyen. Nem volt.
Eme szörnyű bűneim miatt én voltam mindkét helyen az űrlény, pedig semmit nem követtem el.
Persze az is lehet, hogy csak nem a te közeged. Szerintem ne erőltesd. Nem éri meg. Idővel magától alakulnak a kapcsolatok, ha van hova és kivel. Akik nem veled, hanem rajtad nevetnek, nem érik meg a fáradtságot és a barátságodat.
19/l
Ne sírj nincs semmi baj apu itt van.
Eloszor is ha beled kotnek.. koss vissza 🤷♂️ ez ilyen.
Masodszor. Pedig..
Kezdemenyezz!!
No problem, jo buli :))
Mehet a pacsizas, lanyoknak duma,
A fiuk meg csak nezzenek 😏
Oljenek a gyengek 💅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!