Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A Covid miatti nagy egyetemi...

A Covid miatti nagy egyetemi tervekből (vizsga órák előadások kollégium stb) mára SEMMI se maradt? Ez milyen?

Figyelt kérdés

A Covid miatti nagy egyetemi tervekből (vizsga órák előadások kollégium stb) mára SEMMI se maradt? Ez milyen?

Amikor márciustól leálltak az egyetemek, és az összes óra - vizsga csak online volt, az összes tanár oktató de még a dékán is arról beszélt, hogy ez egy korszak vége, már semmi sem lesz ugyanaz még ha elmúlik is a járvány akkor sem.

És úgy készüljünk (mondták júniusban....) hogy az őszi félév is vagy teljesen vagy jó részben online lesz, egy előadás se lesz élőben (mert minek) csak max a fontosabb gyak órák de lehet még az se, és az összes vizsga online lesz vírus ide vagy oda, és a kollégium mint olyan felejtős stb. Mondták a „nagy „ agyak.

Na mára ebből mi maradt? Itt az új tanév és szó nincs arról hogy egy óra előadás is online lenne, szó nincs arról hogy akár 1 vizsga is online lenne... kollégium felejtős? Max létszámmal beköltözhetőek....

Szóval akkor? Mindenki segget csinált a szájából?

2020. aug. 20. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es, az Elte pontosan ezt tervezi, csak úgy tűnik, a kérdezőnek már luxus volt elolvasni a saját maga által linkelt cikket (vagy nem bírta értelmezni. Bizonyára fáj neki, hogy az eddig szétpuskázott vizsgáit, szemináriumi zh-t ezentúl sajnos ugyanúgy személyesen kell megírnia. Hát ez van sajnos.

Egyébként különösen vicces, hogy itt példálózik egy olyan egyetemmel, ahova nem is jár :)

2020. aug. 20. 16:01
 12/20 A kérdező kommentje:

"hogy itt példálózik egy olyan egyetemmel, ahova nem is jár :)"

Már nem. De a Bsc 6 féléve 3 éve alatt oda jártam.

Most meg Corvinus.

2020. aug. 20. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekel senkit, hogy valamikor oda JÁRTÁL (állítólag), ha most NEM JÁRSZ. Ennyi. A saját egyetemeden pezsegj, mert téged az fog érinteni.

Ja és továbbra sem volt szó az Eltén sem online szemináriumokról, vizsgákról. Csakis előadásokról.

2020. aug. 20. 19:04
 14/20 A kérdező kommentje:

"A saját egyetemeden pezsegj, mert téged az fog érinteni."

Az nem, mert most már csak levelezős vagyok, azzal is végzek 1 félév múlva. Levelezősként úgysincs hova bejárni, elvileg persze vannak előadások de hát ki megy el, senki, tematikát megadja, megyek vizsgázni és kész.

2020. aug. 20. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg ha levelezős vagy és amúgy se mész be miért foglalkoztat ez téged ennyire?
2020. aug. 20. 19:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Miért? Tán tilos?
2020. aug. 20. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de olyan stílusban reagálsz mindenre, meg teljesen fel vagy háborodva akárki akármit ír. Csak nem értem miért, pláne hogy téged nem is érint.
2020. aug. 20. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17-es, szerintem egyetem közelében sem járt ez a figura még, hanem valami pisis általános, esetleg középiskolás, akinek nem tetszik, hogy neki be kell járnia a jelen álláspont szerint, a csúnya egyetemisták meg (részben) tanulhatnak otthonról.
2020. aug. 20. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly tanár voltál, aztán takarítónő, aztán középiskolás voltál, mára végzős msc hallgató. Gratulálok! <3
2020. aug. 21. 06:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik kollégiumra gondolsz, hogy max létszámmal beköltözhető, mert a legtöbben a felére csökkentették a férőhelyek számát és azok nagy részét is a külföldieknek adják ki, ami miatt sok magyar bajba került kb az utolsó pillanatban.
2020. aug. 22. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!