Mit tegyek, ha nem kaptam kollégiumot, de az albérletet meg nem bírom fizetni?
Első évben végig kollégista voltam, a másodikban nem adták meg a kollégiumot. De nincs pénzem a drága pesti albérletre.
Pedig szegény családból származom, plusz jó tanuló voltam, 4.3-as átlaggal. Nem értem, hogy lehetséges, hogy nem kaptam.
Nem akarok hitelt felvenni erre. Lehet ott kéne hagyni és elmenni valami OKJ-re. Sokan csinálják ezt.
Mi így oldottuk meg:
Szegeden járok egyetemre, tavaly elutasították a kollégiumi kérelmemet. Fogtam és hajléktalannak nyilváníttattam magam hivatalosan az okmányirodában.
Már aznap kaptam szobát a koleszban.
Wow utolsó, erről nem is hallottam. Mennyivel egyszerűbb lett volna nekem is.
Amúgy ha a kérdező ezt nem vállalná be, várólistáról szerintem most be lehet kerülni, mert sokan nem fognak beiratkozni ősszel. Én első évben úgy kerültem be.
Nincsenek barátaim, nem tudok összefogni senkivel.
Protekcióra adnak itt kollégiumot...
Tavaly nekem is volt 2 szobatársam, pestiek voltak és kollégiumot kaptak.. Bent sem aludtak, üres volt a szoba mindig. Néha feljött szarni, aztán le is lépett. Foglalták a szobát csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!