Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felvettek Budapestre egyetemre...

Felvettek Budapestre egyetemre (NKE). Most mi a következő lépés, hogy találjak albérletet vagy kollégiumot?

Figyelt kérdés

2019. júl. 24. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Nehéz volt beírni Google-be, hogy nke kollégium...

[link]

2019. júl. 24. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt ismerem.De kéne albérletet is keresni,mert hátha nem kapok kolit.
2019. júl. 24. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

[link] -on találsz albérlet hirdetéseket, ha a "kiadó" opciót jelölöd be keresésnél. Viszont érdemes legalább 3-5 albérletet lefoglalni és megnézni egyetem előtt, mert van, hogy sok dolgot nem írnak le, hogy így mondjam, főleg az olcsó albérleteknél.

Ezen kívül Facebookon is biztosan találsz csoportokat. Én nem vagyok fent rajta, de szoktam hallani, hogy összeállnak és közösen összedobják a pénzt egy albérletre. Akár az egyetemi csoportban is kérhetsz segítséget, ha van ilyen nálatok.

2019. júl. 24. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Sétálj eggyet a környéken, biztos van ezer meg egy hirdetés.

Kolesz elsőre jobb, albiba magányosabb leszel ha nincsenek a környékeden barátaid.

2019. júl. 25. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindegy ám, hogy melyik képzésre jelentkeztél. A katonai-rendvédelmi képzések bentlakásosak első évben. A civilek természetesen nem.

Előbbi esetben majd fognak tájékoztatni, de nézelődj azért a kar és az egyetem honlapján. Albérletet meg egyszerűen csak keresni kell.

Ha civil képzésre jelentkeztél akkor ismételten annyit tudok mondani, hogy böngészd az egyetemi honlapokat és tájékozódj onnan.

2019. júl. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!