Mi értelme beindítani a tanévet ha aztán úgyis majd leáll?
Az ugye erősen sejthető hogy ősszel (okt közepe vége) a vírushelyzet miatt leáll majd a jelenléti oktatás. Most lehet vonyítani hogy „háááááá honnan tudod eztet tesó“ de akkor is így lesz.
De ha így lesz-akkor eleve minek beindítani?
Miért ne? Amíg lehet, járjanak. Sok szülőnek elvileg már nem sok szabija maradt.
Te amúgy megint az érettségis vagy? Bár nincs caps lock-os hümmögés a szövegben, lehet hogy tévedek. :DDD
"Te amúgy megint az érettségis vagy?"
Voltam 15 évvel ezelőtt.
" Sok szülőnek elvileg már nem sok szabija maradt."
Hát pedig fel lesz nekik adva a lecke októbertől. Ha van szabi ha nincs, meg kell majd oldani.
Arra gondoltam, hogy az a kérdező, aki hasonló jellegű háborgós kérdéseket írogatott ki napjában 20x legalább az érettségi környékén. :)
Jaja, azt láttam hogy több identitással dolgozik. :D De ebben a kérdésben MÉG MINDIG nem volt az a jóféle KIHANGSÚLYOZÁS amit már megszoktunk, érted, HM????
:D
Ne hisztizz már, nem volt elég az az ingyenfélév, amit kaptatok márciustól?
Nem egy ismerősömnek "furcsa mód" 1 egészet javult az átlaga az online oktatáskor.
TE miért eszel?? Legkésöbb pár óra múlva úgyis megéhezel!
A kérdésed ugyanilyen, mint amit én írtam - a gyerekeknek sokkal jobb az iskolában oktatás, ahol szakképzett tanárok tudnak velük foglalkozni, mint az otthoni kényszermegoldás, ahol az igen sok esetben teljesen tanulatlan szülö nem tud semmit segíteni, a gyereknek sokkal nehezebb megtanulni az anyagot, nem si szólva arról, hoyg a gyerekek jó részének nincs kellö önfegyelme a rendszeres tanuláshoz, ha nincs megfelelö felügyelet mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!