Van értelme elkezdenem nyári szünetben a kötelező olvasmányokat?17l
Szóval tizenegyedikes leszek, a magyart vettem fel faktnak. És hát a tanárunk most küldött egy listát, hogy mik lesznek a kötelező olvasmányok év közben, milyen szempontokat érdemes nagyon megjegyezni. És hát néztem a listát, kb 15 olvasmány van rajta, ha nem több. Igazából van olyan is, ami már azelőtt is érdekelt, hogy megtudtam, hogy kötelező, szóval azt amúgy is el akarom olvasni nyáron. De ennél jobban van értelme elkezdenem, vagy inkább olvassam nyugodtan azokat a könyveket, amiket egyébként terveztem?
A memóriámmal nincs baj olyan téren, tehát fel tudnám idézni, tekintettel arra, hogy még annak a kötelezőnek is emlékszem részletesen a cselekményére, ami ötödikben volt.
Szóval az a kérdés, hogy szerintetek lenne értelme elkezdenem a kötelezőkkel való haladást, vagy jó lesz az tanév közben?
hát én biztos nem cseszném el vele a nyaram, mondjuk engem sose zavart néhány egyes az ellenőrzőmben...
bőven elég szerintem szeptembertől júniusig foglalkozni a baromságaikkal, valamennyi énidő neked is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!