Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 20 eves vagyok most egy...

20 eves vagyok most egy kepzest tanulok irodai titkar reven meg szuleimmel lakok es kozben nyelvet akartam tanulni van meg egy evem a regi sulimban talaltuk a tanart de nemjol magyaraz sztem es nemtudom megjegyezni sztem a nyelvet.mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lenyeg anyukam nem tanarkent dolgozik a suliba de aztmondta leszegyenitenem ezzel. De egyszeruen nincs kedvem am tanulni se sose voltam jo tanulo ok sem diplomasok. Es ahol lakok meg munka sincs plusz ninca sok nyelvtanar is
2020. aug. 8. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj, csak azt lehet leszűrni a kérdésedből hogy nem tudsz írni és fogalmazni. De lehet hogy csak siettél.
2020. aug. 8. 18:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#10-es Az, hogy nem fognak foglalkoztatni (már ha sikerül levizsgázni), mert ezzel az írásképpel az első napon kiderül, hogy alkalmatlan vagy a munkára.
2020. aug. 8. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is ezen a szakon tanulok. Biztosan tudod, hogy húzós lesz a záróvizsga. Ha ennyire nem megy a tanulás, akkor most csak arra koncentrálj, hogy majd meglegyen az összes vizsgád. A nyelvtanulás utána is ráér, illetve tényleg próbáld meg a magyar helyesírásodat kicsiszolni, mert nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy nincs nyelvvizsgád, hanem az, hogy sehova nem fog olyan titkárnő kelleni, aki ilyen hadilábon áll a helyesírással. Tudom, hogy ez most durván hangzik, de fogadd építő jellegű kritikaként! Még van egy éved rá!
2020. aug. 9. 13:22
 14/20 A kérdező kommentje:
De am nembaj h direkt irtam ekezettel mert nemvolt kedvem ekezettel irni?!😂😂😂😂
2020. aug. 9. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ékezet hiánya a probléma... Két jól leírt szavad sincs az egész szövegben, de nyilvánvalóan annyira sem tudsz magyarul, hogy ez feltűnjön.
2020. aug. 9. 14:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor egy fogaszati asszisztens allassal tobbet erek?😂😂😂😂😂
2020. aug. 9. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Te egy utcaseprői állással érnél esetleg valamit.
2020. aug. 9. 14:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi😊😁
2020. aug. 9. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, csak szórakozik!
2020. aug. 9. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt érdemes lenne talán megküzdened a magyar nyelv alapfokú ismeretével, aztán erre lesznek építhetőek a további ismeretek.
2020. aug. 10. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!