Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Írhatunk egy ilyen levelet...

Írhatunk egy ilyen levelet egy ilyen kéréssel az ofőnknek, aki egyébként a kedvenc tanárunk (az egész osztály imádja)?

Figyelt kérdés
Nagyon klassz ofőnk van, mindnyájan imádjuk, irtóra aranyos férfi, kb. 41-42 éves. Mindent megtenne a diákjaiért. Nagyon-nagyon helyes. Egy apró szépséghibája van: túl korán megőszült. De eddig a felesége kérésére festette a haját, és szép fekete haja volt (jól illett a kreol bőréhez, gyönyörű sötét szemeihez). Viszont a karantén alatt lenövesztette az ősz haját. Tegnap találkoztunk vele a városban, és alig ismertük meg. Úgy nézett ki, mint egy öregapó, mint egy őszapó. Megkérdeztük tőle, hogy ugye ez csak átmeneti, nem marad így? De ő azt felelte, hogy nincs kedve továbbra is vacakolni a festésmacerával, ő most már meghagyja ősznek a haját. A barátosnőmmel nagyon elkeseredtünk, itthon még pityeregtünk is egy kicsit. Arra gondoltunk, hogy összefog az osztály, és közösen írunk neki egy levelet (mindenki aláírja), hogy a mi kedvünkért - legalább addig, amíg elballagtat bennünket - fesse be újra a haját, kezdjen el újra adni magára. Megérdemli, hogy pár évig még fiatalos legyen, ne temesse el magát ilyen korán. Írhatunk vajon ilyen levelet neki, vagy inkább ne? Megsértődne?

2020. aug. 5. 20:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

32 vagyok.

Használom a lol rövidítést, fent vagyok instán, mémeket készítek, sorozatokat nézek, néha eljárok bulizni stb.

Elsősorban ember vagyok és nem tanár. Lehet, hogy ez sokaknak meglepő 😀 🤷🏻‍♀️

2020. aug. 7. 15:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Hat ez csúcs modern a tanárnő 😊

Az én tanáraim többsége életuntak voltak

2020. aug. 7. 16:18
 23/25 anonim válasza:
100%
Mi az hogy úgy ismerted meg és akkor annak is kell lennie? Ő az osztályfőnököd nem a nagypapád🤦‍♀️ Ki vagy te hogy eldöntsd hogy neki mi all jól??? Senki csak az osztályába jársz! Fogd fel ha ő nem akarja festeni nem kell erőltetni 😘
2020. aug. 7. 17:58
 24/25 anonim válasza:
100%
Istenem, szegény kis tini lányok. Képzeljétek el hogy van élet a hajviseleten kívűl is. Mit is képzeltek magatokról hogy egy középkorú házas férfi majd a kedvetekért festi a haját, ha a felesége kedvéért sem teszi már meg? Mellesleg meg ezert sírni? Jesszus, had ne kommentáljam. Fogjátok vissza magatokat, mert nem körülöttetek forog a világ, és nem nektek akar tetszeni a legtöbb ember. Minnèl hamarabb felfogjátok, annal kevesebbszer sírtok ilyen tragédiák miatt.
2020. aug. 9. 22:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb 20 évig szőke volt a hajam. Mindenki szőke hajjal ismer. Most egy hajfestési baki miatt rózsaszín lett és az ősz minden színében pompázott. Nem volt mit tenni így kentem rá még egy kis sötétbarnát. A fejem olyan színű amilyen szín nincs is a világon. Mindenki csak tátott szájjal kérdezi, hogy befestette a haját? Nagyon szép lett. Jól áll. Igazából tudom, hogy ronda és kb 10 évet öregedtem miatta. Viszont tisztelnek annyira, hogy ezt nem mondják, pláne nem írnak levelet.

Egy Tanárnő

2020. dec. 7. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!