Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Írhatunk egy ilyen levelet...

Írhatunk egy ilyen levelet egy ilyen kéréssel az ofőnknek, aki egyébként a kedvenc tanárunk (az egész osztály imádja)?

Figyelt kérdés
Nagyon klassz ofőnk van, mindnyájan imádjuk, irtóra aranyos férfi, kb. 41-42 éves. Mindent megtenne a diákjaiért. Nagyon-nagyon helyes. Egy apró szépséghibája van: túl korán megőszült. De eddig a felesége kérésére festette a haját, és szép fekete haja volt (jól illett a kreol bőréhez, gyönyörű sötét szemeihez). Viszont a karantén alatt lenövesztette az ősz haját. Tegnap találkoztunk vele a városban, és alig ismertük meg. Úgy nézett ki, mint egy öregapó, mint egy őszapó. Megkérdeztük tőle, hogy ugye ez csak átmeneti, nem marad így? De ő azt felelte, hogy nincs kedve továbbra is vacakolni a festésmacerával, ő most már meghagyja ősznek a haját. A barátosnőmmel nagyon elkeseredtünk, itthon még pityeregtünk is egy kicsit. Arra gondoltunk, hogy összefog az osztály, és közösen írunk neki egy levelet (mindenki aláírja), hogy a mi kedvünkért - legalább addig, amíg elballagtat bennünket - fesse be újra a haját, kezdjen el újra adni magára. Megérdemli, hogy pár évig még fiatalos legyen, ne temesse el magát ilyen korán. Írhatunk vajon ilyen levelet neki, vagy inkább ne? Megsértődne?

2020. aug. 5. 20:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nekem szólt, akkor néni vagyok (lol, az osztályomban megcsavarom annak az orrát, aki néninek hív) :DDDDD és szerintem jó arc, meg a gyerekek is ezt mondják, kisebbek és nagyobbak egyaránt.

Viszont saját magamnak akarok megfelelni elsősorban, nem a diákoknak. Engem kínosan érintene, ha beleszólnának a diákok abba, hogyan is nézek ki. Nem hiszem, hogy neked jól esne, ha azt mondaná, vágd rövidebbre a hajad, legyen kisebb az orrod vagy ilyesmi.

És egy kis kulisszatitok: biztosan aranyos és jó fej az ofő bácsi. Ezért bármi illetlenséget követtek el, inkább próbál hozzá jó pofát vágni, nehogy megbántson titeket.

Tartsátok tiszteletben a döntését! Az is lehet, hogy visszafesti, mire kezdődik a suli. :)

2020. aug. 6. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Melyik tanár mondja hogy LOL????
2020. aug. 6. 21:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igaz! Miért kell valakinek vénembert csinálnia magából, mikor még alig múlt negyven! Nekem nagypapám is festeti a haját, pedig ő már borzasztó öreg, hatvanhárom éves. De nagymamim ragaszkodik hozzá, hogy barna legyen Papi, mert azt mondja, ő olyannak ismerte meg. Mi is feketének ismertük meg az ofőt. Miért nem tud az maradni?????
2020. aug. 6. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Jolvan kérdező végülis nem mi járunk abba az iskolába / osztályba szóval a döntés a ti kezetekben van

Én csak nem tudom helyen való lenne ilyesmit kérni nekem eszem ágába nem jutott ilyesmit kérni mert én tanulni jártam az iskolába nem pasizni Xd

na de a lényeg jópofa dolog

lehet így is felfogni lehet hogy miattatok befesti a hajat meg minden egy jót mosolyog a dolgon (és ahogy mondtam a kuponnak meg mindenki örül )(akkor mindenki boldog )

De nézd az érem másik oldalát mivan ha zavarba jön és frusztrált lesz mert nem akarjátok elfogadni / mert ő jóval idősebb és nem gondolja hogy most neki kene lennie a Rómeó nak hogy megfeleljen néhány tizenevesnek

Akkor lehet hogy felborulna az a békés egyensúly ?

Majd ha elballagtok és már nem lesz tanár diák viszony akkor szerintem senkinek nem lenne ellenvetése

Én a volt iskolákba nyári munka gyanánt nyári táboros kisegítő voltam akkor a volt tanáraim mind puszi puszi “kolléga “ kent tekintettek rám de 6 évvel ezelőtt a Krétat dobáltak ha vki pisszegni mert

2020. aug. 6. 21:55
 15/25 anonim ***** válasza:

Változnak az idők de ha meg akarjátok csinálni akkor meg csináljátok ne tőlünk várjatok a megoldást akkor várjatok neki

Nézd vagy örül hogy figyeltek ra vagy nem

de kicsapni nem tud attol meg az osztályfőnökok marad szóval ha így vesszük nincs veszteni való

2020. aug. 6. 22:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Amúgy meg hogy kezdenének a levelet? Mit írtátok bele ?
2020. aug. 6. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:

De ha tényleg nagyon nagyon jofej akkor lehet simán belemenne a dologba ez elég tanár függő

Én nem ismertem nagyon nagyon jofejt inkább jó vagy elfogadható vagy nem igazán bírt tanáraim voltak szóval nem tudom

2020. aug. 6. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, kérdező poénnak szántad a "kérdést"?
2020. aug. 6. 22:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha poén lenne # vicc vagy # poén kategóriában lenne
2020. aug. 6. 23:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Nati, elképzelni se tudod hány kamu kérdés van azon a kategórián túl.
2020. aug. 6. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!