Írhatunk egy ilyen levelet egy ilyen kéréssel az ofőnknek, aki egyébként a kedvenc tanárunk (az egész osztály imádja)?
Hat jó kérdés XD
Én csak egy tanárt bírtam de nem tartottam helyesnek csak jó tanárnak tartottam ennyi
A tanároktok nem a baratotok igaz ?
Nem tudom hogy fogadna
Meg valljuk be elég furcsa helyzet
Oke hogy bírjátok de nem tudom hogy helyen való lenne ilyesmit kérni egy tanárról
Aki jóval idősebb nálatok
Bar lehet hogy vannak tényleg jó fejek akik nem sértődtek meg meg elég fiatalos felfogásuk van de nekem sose volt szerencsém Xd
(ha ugy döntotok hogy megírjatok mindent vagy semmi alapon akkor csatoljatok fodrászkupont is 😂a kedvezményeket mindenki szereti)
Ha megirjatok mindenképp írjatok le milyen volt a reakciója :)
Merész fiatalok vagytok azt meg kell hagyni
Hát, ne is haragudj, de
1. Ne a külseje jellemezze őt.
2. A haja nem olyan, ami pl az egészségi állapotára kihat, tehát nincs okotok figyelmeztetni őt.
3. Jogotok sincs figyelmeztetni. Az ő élete, az ő döntése
Nézd meg, tele van a GYIK ilyen kérdésekkel, hogy nem tudják a kérdezőket elfogadni a társaik, azért, ahogy jól érzik magukat. Ez ugyanaz a kategória.
Emellett Neked hogy esne, ha kapnál egy hasonló levelet?
Illetve, jobb, ha elkezded ezt a felfogást kinőni, 16 éves elmúltál.
Ha a főnököddel hasonlót eljátszol a munkában, hidd el, elásod magad egy életre.
A levélből kitűnne, hogy foglalkoztat titeket ez a kérdés, ami valahol aranyos és a tanárnak is jól esne ez a része.
Viszont a többi válaszolónak is igaza van, hogy semmi közötök a hajához, ti a diákjai vagytok, nem illik ilyen dolgokba beleszólni. Valahol az is beteges, hogy azért bőgtök, mert férfi tanárotok kinézete megváltozik... Ilyen korú lányok (gondolom 12-14 évesek lehettek) foglalkozzanak mással, és ne a férfi osztályfőnökük hajával.
Miből gondolod kérdező hogy a 8 számú tanár bácsi ???
És valakit nem jó fejnek nevezni az sértő főleg ha közvetlen neki találjuk csak azért mert nem rajong az ötletetekért
mert magunk között lehet más véleményed de egy tanárnak ?!?!!!
több tisztelet járna !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!