Van értelme rengeteg pénzt elkölteni albérlete, hogy legyen diplomám?
Nyilván nem állnék egyből munkába végzettség nélkül, ha otthagyom, hanem akkor màr elmennék valami OKJ-re.
Lehet megint távoktatás lesz, ez igaz. De az albérletet meg 1 évre előre le kell szerződtetni, szóval semmire se megyek vele, hiába mehetnék haza októberben.
Nem értem egyébként hogy nem kaphattam kollégiumot, hiszen 4,3-as átlagom volt és szociális helyzetem is a béka segge alatt van, ketten éltünk anyával, szüleim elváltak, meg elég szarul is keres.
Érdekes hogy a budai gazdag gyerekek meg megkapják, pofára megy az egész..
Magánkollégiumokban gondolkodok.
Itt kötelező bejárni órákra, előadásra is. Ez egy szigorú egyetem. Azt nem írtam, hogy könnyű szak.. A büfészakot úgy értettem, hogy jó munkát nem lehet kapni vele. Elmehetek vele közszférába a garantált bérminimumért.. Vagy ha szerencsèm van, akkor a NAV-hoz 200-ért.. Kb annyit kapnék mint egy tanár, talán minimálisan többet..
Diákmunkán voltam már.
Egy OKJ szerintem sokkal többet érne. Elvégeznék egy villanyszerelő vagy egy gázszerelő képzést, azzal sokszorosát megkeresném annak amit ezzel a diplomával kapnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!