Diákok, van bennetek rossz érzés, mert Augusztus van vagy ez csak velem volt így)?
Diák koromban augusztusban mindig volt egy rossz érzésem, mert elrepült a nyár és úgy éreztem nem használtam ki (amúgy dolgoztam, utaztam, nagyszülőztem, pihentem, stb).
Mindig feszült voltam emiatt, ha bele gondoltam, hogy már egy hónap sincs és kezdődik a suli.
Ez csak augusztusban jött elő, júliusban nem.
Ez csak velem volt így?
Na, jó... Csak én utálom ennyire az osztálytársaimat és úgy minden egyes tanárt és maga az oktatást is? Nekem kín szenvedés volt az egész, és nagyon örültem a távoktatásnak. Most végzős leszek és alig várom már, hogy elhúzzak és soha senkit se lássak viszont. (ugyan ez vonatkozik az általános iskolára is - minden pokol volt ott, de talán bennem van a hiba)
A kérdésre: Igen, teljesen elpazaroltam az időmet, mivel teljesen kuka az életem, és depressziós évek óta. Egyszer helyre jövök, pl új környezetben, hozzám illő társasággal.
Amúgy azt én is észrevettem, hogy az idei nyár nagyon gyorsan elmegy, most dobott ki a FB egy nyárbúcsúztató eseményt és elkerekedtek a szemeim, hogy két hónap elrepült és az iskolásoknak pl úgy 3 hét van hátra a szünetből, de mondjuk már nem vagyok iskolás, dolgozok, szóval ez sokat nem jelent nekem.
Én valami olyasmit hallottam a híradóban, hogy rendes iskola lesz az iskolásoknak, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!