Segítseeetek, aggódok. Menstruáció? 14 éves vagyok, és a menstruációm hamarabb jött meg. Augusztus 10-én volt meg utoljára, és most (aug.20-án) jött meg megint. És most rosszul is vagyok.
*19-én
Ja, és sokáig szokott tartani, olyan 5-6 napig. És szar is, mert beszerveztem fürdőzést szombatra, vagy vasárnapra, plusz még ott is alszom az ismerősnél mert azt hittem, hogy mivel most jött meg nem lesz baj, erre meg.... és mivel most van 19-e, és szokott tartani 6 napig, akkor az 25-e, és nekem 24-25-re van programom... remélem hogy akkor legalább 5 napig fog meglenni... meg azért is, mert nem tamponozok még. van valami módszer amivel le lehet rövidíteni?
sajnos nincs ilyen amivel le lehet rövídíteni ..:S..Vagyis de, az idő..:D
14 éves koromba nekem 7-8 nap volt, nagyon fájt..nagyon sok is volt...Most 25 vagyok..és 4-5 nap..ebből az első 2 ami durva..:)
Nem ciki az ilyen anyukád is nő..:) Vagy akkor tényleg nővérednek mondd el..:)
Tamponnal kapcsolatba, meg ne erőltesd még..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!