Tanárok! Ti várjátok hogy ennyi idő után szeptemberben újra visszatérjetek az iskolába a hagyományos tanításhoz? Vagy ellenkezőleg?
Tanár vagyok jó 10 éve és semmit se várok jobban mint egy esetleges újabb online otthoni időszakot. A 10 év alatt soha nem volt olyan jó időszakom mint a távoktatás, tőlem ÉLETEM (pályám...) végéig maradhatna (de sajna nem fog...)
Meg nem értem fel nem fogom azokat, akik épp a távokt miatt akarja elhagyni a pályát. Ilyen jó időszakom a 10 év alatt SOHA nem volt mint a március - június. Soha.
Háváj volt az egész. Szinte a szabi kategória.
"Minek tanítasz ha ennyire utálsz gyerekekkel lenni? "
Pedig nem egy nagy X-akta ez. Azért vagyok a pályán én is amiért a pályán levő tanárok úgy 80-90%-a. Mert szarok vagyunk semmihez se értünk igazából, a munka úgy általában büdös nekünk, a versenyszférában 1 napot se bírnánk ki (fel se vennének)
De itt ez a tanári pálya , a bérezés szar de tűrhető, csinálni nagyon semmit se kell (amit egy tanár 1 nap művel azzal a versenyszférában 5 perc alatt kivágnák)
Szóval miért vagyunk itt? Mert sehova se kellünk csak ide. Ezért.
És igen, mielőtt rákérdeznél: ez rám is igaz. Miért vagyok a pályán? Mert ha tanár nem lehetnék, max az utcát söpörném, máshova úgyse kellenék.
Diploma ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!