Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárként kötelező lesz majd...

Tanárként kötelező lesz majd ezeket csinálnom?

Figyelt kérdés
Harmadéves hallgató vagyok, osztatlan tanárképzésen, viszont én egyáltalán nem szeretnék saját osztályt, illetve versenyekre se akarok még vinni senkit a közel jövőben.

2020. júl. 24. 13:06
1 2 3 4
 11/34 Micimacko67 ***** válasza:
86%
Kérdező te max tanár leszel és nem pedagógus...a kettő között zongorázni lehet a különbséget...
2020. júl. 24. 16:03
 12/34 Micimacko67 ***** válasza:
81%
Esetleg szidd a kollégákaz, hogy nyáron nem akarnak fizikai munkát végezni...
2020. júl. 24. 16:26
 13/34 A kérdező kommentje:

Látom fáj egyeseknek az, hogy én tanítani akarom a gyerekeket, nem elvinni őket nyáron kirándulni, vagy feleslegesen stressz alá helyezni.

Igazából szarok a véleményetekre, nem is arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy kötelezhetnek-e ezekre.

2020. júl. 24. 16:47
 14/34 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Akkor válaszolok...

Az, hogy egy tanárnak mi a feladata nagyban függ attól, hogy hol és milyen iskolában fog tanítani! Mas a feladata egy általános iskolai és más a feladata egy középiskolai tanárnak...ez megvan?

Hol fogsz tanítani és mit? Ezeket megosztottad velünk?

Állami, egyházi vagy alapítványi iskola lesz majd ahol dolgozol?

Mindenhol mások az elvárások, követelmények!

Kis falusi vagy nagy városi iskola?

Ha ezekre tudsz válaszolni, kapsz majd értelmes válaszokat is...

2020. júl. 24. 16:59
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy meg bármilyen munkáról is van szó, van egy “büdös” része. Nem csak azt kell az adott munkakörben dolgozni amit szeretsz, illetve van erre is példa, azt a főnök seg.nyalojanak hívják.
2020. júl. 24. 17:28
 16/34 A kérdező kommentje:

#14 Bár fanyalkodsz, de értékelem hogy próbálsz válaszolni a kérdésemre, és ebben a részében igazad van, nem adta meg elég adatot ahhoz, hogy lehessen válaszolni a kérdésre, így utólag hozzárakom:

Egy állami intézményről, konkrétan egy általános iskoláról lenne szó, ahová lenne "helyem". Ismerem az igazgatót, tanított is engem még anno, és ennek fényében mondta, hogy az iskolában tanárhiány van, pont arra a szakra, amit én is végzek jelenleg, és szeretettel fognak engem ott várni, sőt, még a gyakorlati évemet is letölthetem ebben a suliban. (Kisvárosról van szó, kb 7 ezren lakják, nagy részük idős)

UI.: történelem - angol szakon tanulok egyébiránt.

2020. júl. 24. 17:56
 17/34 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Az első 2-3 évben biztos, hogy nem kapsz osztályt...

Először úgy is megakarják majd nézni, hogy hogyan állsz a munkához...

2020. júl. 24. 18:07
 18/34 A kérdező kommentje:
#19 Legalább 5 évig nem hiszem, hogy be tudnék vállalni egy saját osztályt, és mint írtam, nem azért, mert nem szeretném a gyerekeket. Ellenkezőleg, szeretek gyerekekkel foglalkozni, meg tanítani is őket, csak ezek a nyári kirándulások..
2020. júl. 24. 18:17
 19/34 anonim ***** válasza:
61%
De akkor miaf.szert mentél tanárnak? Ha neked nem tetszik? Hogy dolgozni kell nyáron is egy kicsit? Nem azt mondom, nettó 130 ezres kezdő fizetésed nem lesz sok, de valaki ezért a pénzért nyáron is dolgozik, sőt egész évben! Nem kell tanárnak lenni, ha már még el sem kezdted a munkát, de próbálod kihúzni magad, nem vagy motivált,a fizetség nem csak azért jár, hogy taníts, hanem a számodra kellemetlen feladatokért IS!
2020. júl. 24. 18:27
 20/34 anonim ***** válasza:
50%
De ha szrsz rá, akkor minek kérdezed? Te akarsz gyereket? Örülnel neki, ha a gyerekedet egy ilyen tanítaná, mint amilyen te vagy?Egy ilyen mint te, nemhogy tanár ne legyen, de ne is dolgozzon olyan munkakörben, ahol emberekkel kell foglalkozni. Nem szégyen az, de te nagyon mellé lőttél a pályaválasztásnak úgy látszik...
2020. júl. 24. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!