Tanárként kötelező lesz majd ezeket csinálnom?
Látom fáj egyeseknek az, hogy én tanítani akarom a gyerekeket, nem elvinni őket nyáron kirándulni, vagy feleslegesen stressz alá helyezni.
Igazából szarok a véleményetekre, nem is arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy kötelezhetnek-e ezekre.
Akkor válaszolok...
Az, hogy egy tanárnak mi a feladata nagyban függ attól, hogy hol és milyen iskolában fog tanítani! Mas a feladata egy általános iskolai és más a feladata egy középiskolai tanárnak...ez megvan?
Hol fogsz tanítani és mit? Ezeket megosztottad velünk?
Állami, egyházi vagy alapítványi iskola lesz majd ahol dolgozol?
Mindenhol mások az elvárások, követelmények!
Kis falusi vagy nagy városi iskola?
Ha ezekre tudsz válaszolni, kapsz majd értelmes válaszokat is...
#14 Bár fanyalkodsz, de értékelem hogy próbálsz válaszolni a kérdésemre, és ebben a részében igazad van, nem adta meg elég adatot ahhoz, hogy lehessen válaszolni a kérdésre, így utólag hozzárakom:
Egy állami intézményről, konkrétan egy általános iskoláról lenne szó, ahová lenne "helyem". Ismerem az igazgatót, tanított is engem még anno, és ennek fényében mondta, hogy az iskolában tanárhiány van, pont arra a szakra, amit én is végzek jelenleg, és szeretettel fognak engem ott várni, sőt, még a gyakorlati évemet is letölthetem ebben a suliban. (Kisvárosról van szó, kb 7 ezren lakják, nagy részük idős)
UI.: történelem - angol szakon tanulok egyébiránt.
Az első 2-3 évben biztos, hogy nem kapsz osztályt...
Először úgy is megakarják majd nézni, hogy hogyan állsz a munkához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!