Szerintem azt nézd, hogy nagyobb része az osztályának kedvel téged. Nem kell mindenkivel jóban lenni. Olyan sosem lesz, hogy mindenki szeressen. Ne foglalkozz velük.
2020. júl. 21. 18:00
4/14 anonim válasza:
Milyen a személyiséged? Ezelőtt tettél valakire, valami megjegyzést?
Amúgy én annyit ajánlok, hogy szard le és gondold át, hogy kikkel barátkozol és miket mondasz el nekik.
2020. júl. 21. 18:00
5/14 anonim válasza:
Engem anno. több, mint az 50%-a utált/nem kedvelt. Pedig nem adtam rá okot szándékosan sosem. Ne foglalkozz azzal, hogy nem kedvelnek, mert úgy is csak pár évet kell kibírnod velük. Viszont azért próbálj törekedni arra, hogy legalább semleges legyen a kapcsolatod velük. Nem kell, hogy a barátaid legyenek, de legalább ne tekintsenek rád ellenségként. Az már fél siker lenne.
2020. júl. 21. 18:02
6/14 anonim válasza:
Ilyen az élet, majd megtanulod hogy legalább az emberek fele utálni fog. Akkor majd elkezded leszarni mások véleményét és igazi felnőtt lesz belőled.
2020. júl. 21. 18:04
7/14 anonim válasza:
Talán kérdezd tőlük!
Mi is utáljuk, ha olyat kérdeznek, amit te tudsz csak megkérdezni a problémád okozójától;)
2020. júl. 21. 18:05
8/14 anonim válasza:
Nem is rossz arány ez!
Eszerint osztályod kétharmada kedvel vagy legalábbis elfogad, normális veled. Ebből kell kiindulni!
Soha sehol ne törekedj arra, hogy egy nagyobb csoportból MINDENKI kedveljen. Akkor folytonos görcs és kényszer lesz az életed. Add magadat és értékeld, ha valaki normálisan viszonyul hozzád. Aki utál, az meg pukkadozzon csak nyugodtan!
2020. júl. 21. 18:10
9/14 anonim válasza:
Engem kb. a 90%-a utált,mert csendes, magamnak való voltam.
A 30% nekem már szuper arány lett volna. :) Az osztály többsége kedvel.
2020. júl. 21. 18:15
10/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy közösségben mindenki kedveljen. Abszolút lehetetlen és tök felesleges küldetés. A 70% arány több, mint amit az emberek többsége tapasztal, teljesen jó arány, ne bánd egy percig sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!