Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vannak kiakadva azon...

Miért vannak kiakadva azon hogy egy iskolaőr (bizti őr ) 220 bruttóval + évi 200 cafival többet kap mint egy tanár? Hát nem muszáj tanárnak menni!

Figyelt kérdés

Én 240 bruttóval tanár vagyok, vagyis 5 év egyetem után annyit kapok mint egy IQ-fighter bizt őr 90 napos „szaktanfolyam“ után..

De nem panaszkodom és nem vagyok felháborodva mert senki se kényszerít engem erre, magam döntöttem így.

Mehetnék fizikai melóra 2x ennyiért de NEM Megyek. (10x ennyiért se mennék)

Miért vannak sokan felháborodva az iskolaőr --- tanári bér viszonyán?

2020. júl. 15. 20:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ja persze, ne menjen senki tanárnak ennyi pénzért, hiszen nem kötelező. Csak akkor ki fogja tanítani a gyerekeket? Ja, hogy a fideszbirkák szerint az felesleges, mert buta emberekre van szükség a hazugságok terjesztéséhez?

És persze a tanárok kussoljanak, ne merjék kritikával illetni a bérezésüket... Ilyen gondolkodásmóddal jobb lenne, ha nem lennél tanár, kérdező.

2020. júl. 18. 16:35
 22/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem tanár a kérdező, csak a kategória főtrollja. Ha megnézed, már pár napja ki lett tiltva, mert ez a kérdés is csak a szokásos napi provokációja volt.
2020. júl. 19. 11:11
 23/23 anonim ***** válasza:
oké de még mindig nem tudom hogy kell leírni észak-dél amerikát
2020. júl. 19. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!