Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vannak kiakadva azon...

Miért vannak kiakadva azon hogy egy iskolaőr (bizti őr ) 220 bruttóval + évi 200 cafival többet kap mint egy tanár? Hát nem muszáj tanárnak menni!

Figyelt kérdés

Én 240 bruttóval tanár vagyok, vagyis 5 év egyetem után annyit kapok mint egy IQ-fighter bizt őr 90 napos „szaktanfolyam“ után..

De nem panaszkodom és nem vagyok felháborodva mert senki se kényszerít engem erre, magam döntöttem így.

Mehetnék fizikai melóra 2x ennyiért de NEM Megyek. (10x ennyiért se mennék)

Miért vannak sokan felháborodva az iskolaőr --- tanári bér viszonyán?

2020. júl. 15. 20:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
így van. annyit se keresünk mint egy teszkós árufeltöltő sok év egyetem után. hát akkor senki ne sírjon a színvonal miatt. Örüljenek hogy egyáltalán megjelenik a tanár a munkahelyén. ennyiért még törje is magát
2020. júl. 17. 17:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Amugy.. Te milyen tanár vagy és miért nem valtanál semmi pénzért sem?
2020. júl. 17. 17:24
 13/23 A kérdező kommentje:

"és miért nem valtanál semmi pénzért sem?" HOVA? Hova kell egy X tanár aki lehúzott 20 évet a közoktatásban? és 45 felett van korban?

Hova? Utcát söpörni?

Ezért nem váltok. Persze mehetek más suliba és egy fillérrel se kapok többet.

Fizikai munkára meg akkor se mennék el ha akármennyit fizetnének. Havi millió nettóért se.

2020. júl. 17. 17:29
 14/23 anonim ***** válasza:
magántanárként sem lenne jobb? vagy részben magántanárként?
2020. júl. 17. 19:39
 15/23 A kérdező kommentje:

az orosz rulett. vagy van ember vagy nincs.

libikóka.

sok kollegám csinálta /csinálja de csak mellékesben, főállásként egy se. Oka van ennek is.

ja és egy matekos vagy nyelves talál tanítványt na de egy magyaros töris?

2020. júl. 17. 20:27
 16/23 anonim ***** válasza:

bár én még fiatal vagyok, és jelenleg is tanulok, csak azt tudom mondani, hogy ha nem élvezed amit csinálsz, akkor próbálj meg másra váltani, lassan átcsúszni másik szakmába. nem feltétlenül kell egyetemi képzés szellemi munkához sem. valószínűleg értelmes okos ember vagy, hiszen tanár vagy :) és elviselhetőbb a rossz is ha tudod hogy már teszel azért hogy más legyen.

az a baj amit tanítasz azt tényleg nem tudom, hogy hol lehetne használni (ha csak nem olyan magas szinten értesz hozzá, hogy már tudományos körökben is ismert vagy)

úgy hogy valami általánosabb tudást kellene szerezni, mondjuk nyelvel már lehet valamit kezdeni.

kitartást a jövőhöz. megérdemelsz egy jobb életet.

2020. júl. 17. 20:45
 17/23 A kérdező kommentje:

" lassan átcsúszni másik szakmába."

az a vonat már elment. az ember lassan 50hez közeledve nem kezd új szakmába. és nem azért mert lusta lennék hanem mert úgyse kellek sehova akármilyen szakmával se.

2020. júl. 17. 20:48
 18/23 A kérdező kommentje:

"megérdemelsz egy jobb életet."

hát azzal is elkéstünk nem? Az életem 3/4 része letelt. ha a ffi átlagéletkor mennyi is? 72 év? Na én abból majdnem 50-et leéltem.

Megb***ta a kutya már.

2020. júl. 17. 20:49
 19/23 anonim ***** válasza:

nem akarsz reménykedni néha? boldogabb lennél, és esélyt is adnál magadnak..

ha van ami érdekel a jelenlegi szakmádon kívül, akkor nem tudsz veszíteni azzal ha időt fektetsz bele, a tanításba meg csak azt a minimumot add bele amit tényleg muszáj.

amúgy ha magyar szakos vagy. hogy írjuk helyesen azt, hogy észak Amerika déli része?

Észak-Dél Amerika?

2020. júl. 17. 20:52
 20/23 A kérdező kommentje:

"nem akarsz reménykedni néha? "

Üres nulla reményekkel áltassam magam? Ahhoz öreg vagyok.

2020. júl. 18. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!