Egy tanárnak mégis mi köze van egy diák személyes holmijaihoz?
Még ebben az évben volt, hogy hazaküldött egy tanár. Tényleg! HAZAKÜLDÖTT!!
Hogy miért? mert a telefonomon bugyi volt.
Kajak! Lehet kapni egy ilyen gumibugyit, amit felrakhatsz a telefonodra. és amikor rádugod töltőre, akkor odébb kell húzni, mint az igazi bugyit.
Ahogy ezt meglátta förtelmes ordítozásba kezdett és hazaküldött.
Hát szerintem cuki. És az osztály lány tagjai szerint is.
Azon a napon még 3 másik tanár látta, akik NŐK voltak. Az első ilyen nevetősen mondtam, hogy "ahhhhjj." A második látta és eksü örült neki! tetszett neki.
A harmadik meg ugynolyan mint az első. Egy icipici düh sem volt benne. hülyeségnek tartotta, de elfogadta, hogy áhh. fiatalság bolondság.
De ez a negyedik. Hát ez valami katasztrófa. Úgy ordított, hogy még én éreztem magam kellemetlenül így mindenki előtt.
ez 11. osztályban történt.
Kérdező, kb 4 hónapig érlelted magadban ezt a kérdést...elég lassú az idegpályáid működése...
Őszintén ez hogy jutott az eszedbe most a vakáció közepén?
Ennyire unatkozol?
Na igen...
Ahogy előadta ezt sztorit a kérdező, úgy tűnt, hogy hatalmas trauma érte...Akit ekkora megrázkódtatás ér, az ritkán hordozza magában a sérelmét 4 hónapig...főleg, hogy a távoktatás miatt rengeteg ideje volt...
"Ahogy előadta ezt sztorit a kérdező, úgy tűnt, hogy hatalmas trauma érte..."
Nem, egyébként már ez sem igaz. Nem úgy adta elő a sztorit, hogy nagy traumákat lehessen következtetni. De ha így is lenne...
"Akit ekkora megrázkódtatás ér, az ritkán hordozza magában a sérelmét 4 hónapig...főleg, hogy a távoktatás miatt rengeteg ideje volt..."
Ember! Te normális vagy?! Akit valóban nagy trauma ér, az nem négy hónapig hordozza magában, hanem esetenként akár 40 évig is!
Nem tök mindegy, hogy mikor írom ki? Most van időm, most van energiám, most van kedvem.
De amúgy csak azért kötnek ebbe is bele, emrt tudják, hogy a tanár egy kicsit idegroncs volt és másba nem tudnak belekötni.
Kommunikáció része, hogy válaszolok a provokációdra és arra, amit kérdezett és arra reagált.
Ha nem tudja ezt a traumát feloldani, 10 év múlva is bántani fogja. Pedig 3gt csípp csípp dolog. Főleg úgy, hogy tagad mindent, amit a tanár mondott erről és nem akarja eliamerni, hogy nem csak az ő értelmezése létezik a történetben, hanem a storynak van egy másik szereplője, aki teljesen ki van hagyva és nincs megkérdezve, miért csinálta.
Szóval ez kicsit sem egészséges módja ennek a sérelem megértésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!