Egy tanárnak mégis mi köze van egy diák személyes holmijaihoz?
Még ebben az évben volt, hogy hazaküldött egy tanár. Tényleg! HAZAKÜLDÖTT!!
Hogy miért? mert a telefonomon bugyi volt.
Kajak! Lehet kapni egy ilyen gumibugyit, amit felrakhatsz a telefonodra. és amikor rádugod töltőre, akkor odébb kell húzni, mint az igazi bugyit.
Ahogy ezt meglátta förtelmes ordítozásba kezdett és hazaküldött.
Hát szerintem cuki. És az osztály lány tagjai szerint is.
Azon a napon még 3 másik tanár látta, akik NŐK voltak. Az első ilyen nevetősen mondtam, hogy "ahhhhjj." A második látta és eksü örült neki! tetszett neki.
A harmadik meg ugynolyan mint az első. Egy icipici düh sem volt benne. hülyeségnek tartotta, de elfogadta, hogy áhh. fiatalság bolondság.
De ez a negyedik. Hát ez valami katasztrófa. Úgy ordított, hogy még én éreztem magam kellemetlenül így mindenki előtt.
ez 11. osztályban történt.
10: igen ezt modnom :D Minek mutogassam? Amúgy is osztálykarácsonyra kaptam csajomtól. "véletlen" engem húzott.
Hát én bajom. na és.. De akkor sem küldhet haza csak azért, mert épp nem tetszik neki valami. Visszaél a hatalmával.
,,Ez az a tanár aki nem bírja elviselni, ha diákok akár csak puszit adnak egymásnak."
Ez ismerős, az ilyenek szoktak eltellve lenni maguktól, hogy ők milyen erkölcsösek, micsoda értékeket adnak át a romlott ifjúságnak. Nem ám pont ezzel a baszatlanság- propagandával okoznak a lehető legtöbb kárt...-.-
De most ez miért bánt téged?
Én örültem volna ha hazazavarnak, de még arra se volt szerencsém, hogy csak óráról kizavarjanak, nemhogy haza :D
Nyilván ettől függetlenül a tanárod egy begyöpösödött konmunista f**zkalap volt.
Nem tudom, hogy érted e, de ez a bugyi úgy van kitalálva, mintha a telefon USB bemeneti nyílás lenne a női nemi szerv, az USB kábel pedig a Pénisz...
Ez valaki szerint lehet vicces, valaki szerint pedig ízléstelen.
Mindenkinek meg lehet a véleménye.
Viszont emiatt nem küldhet haza, illetve ezt nem szankcionálhatná semmivel sem egy tanár jogilag, ugyanis egy ilyen bugyi használata a telefonon nyílvánvalóan nem közsszemérem sértő...
A történetnek ez az egyik fele.
Halgattassék meg a másik fél is!
:)
Ha nem lenne gondod ezzel és a tanár lenne a hülye, vajon balhéznál emiatt szünidőben?
#18. Miért ne "balhézhatna" amiatt, ha egy tanár teljesen jogtalanul hazaküldi...
Azt nem tudom, hogy hogyan kéne meghallgatni a másik felet... Szerinted majd feljön ide a tanár és ír pár kommentet?
Minden kérdés egyoldalú, ezért kell Őket ügy kezelni, mint egy hipotézist.
És így lehet normálisan is válaszolni...
Különben mindenhová irogathatnád, hogy "hallgassuk meg a másik felet is!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!