Hogyan lehetne megtalálni egy volt osztálytársat, akinek csak a nevét tudom, de semmilyen közösségi média oldalon nincs fent?
Figyelt kérdés
Általános iskolában volt egy osztálytársam, akit szeretnék most megtalálni. (Huszas éveinkben járunk mindketten azóta) Sajnos csak a nevét tudom, lakhelyet vagy ilyesmit nem, bár gyanítom a környékünkön laktak egy ideig. Se facebookon, se instán, semmi ilyesmin nincs jelen. Googleba is beírtam a nevét, nem adott ki semmi hozzá kapcsolódót, mondjuk elég gyakori neve van. A többi volt osztálytársaimat is megkérdeztem már, senki nem tud róla semmit, mert eléggé gyűlölte az osztályunkat meg az iskolánkat, tipikus lázadó volt, de közben különc is. Nem volt jóban senkivel igazán, ballagáson meg se várta a beszédek végét, csak lelépett a bizonyítvánnyal. Volt is felháborodás a tanárok között. És ennyi, akkor láttuk utoljára. Szerintetek van esély valahogyan megtalálni? Csak beszélni akarok vele.2020. jún. 27. 14:35
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy fent van FB-n, de letiltott.
12/12 anonim válasza:
6-os vagyok!
Az iskola titkárnak megmondod, mikor végeztetek, ki volt az osztályfőnök... az osztálynaplók az irattárban vannak, szépen sorban, egyetlen mozdulattal kiemeli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!