Egy tanárt mennyiben lehet kényszeríteni arra hogy más tanár helyett írjon be órákat jegyeket?
Összetett szitu. Egy tanár nem látta el a dolgát (naplók jegyek stb). Erre több figyelmeztetés után kirúgták. De úgy rúgták ki hogy itt maradtak utána a naplók beíratlanul.
És mivel itt az vége zárni kell a naplókat és valakinek csak be kell írni mert üresen nem zárható.
Ezért kérdezem: Egy tanárt mennyiben lehet kényszeríteni arra hogy más tanár helyett írjon be órákat jegyeket?
Mert hát végül is egy X szakos tanár hogy jön ahhoz hogy egy Y szakos helyett jegyet órát írjon be. Na de ha az az Y szakos már nem dolgozik itt akkor mi legyen?
" amennyire nem akarja, hogy ot is kirugjak."
Hát rajtam akkor nulla fogás lesz. Ősztől már úgyse vagyok itt, a tanévnek vége, akár ki is rúghatnak. Hamarosan úgyis magam adom be a felmondást.
De ezt az idióta kádárproli logikát akkor se értem. Itt a feladat nem csinálod? Akkor ki vagy rúgva. Oké na de attól még a feladat nem lesz elvégezve. Én is itt vagyok, a feladatot (ezt a szóban forgót) el nem végzem és ugyan kirúghat de attól még el nem lesz végezve.
Kerdezo, a multkor nem te problemaztal az erettsegiztetes miatt is?
A stilus ugyanaz...
" Ha valamilyen okból kifolyólag nem történt osztályzás, a tanulóknak nincs kellő számú jegyük, akkor sem lehet azt megcsinálni, hogy Y tanárra ráparancsolnak, hogy írjon be random jegyeket. Ekkor az a forgatókönyv, hogy valamennyi érintett diák osztályozó vizsgát tesz az igazgató által kijelölt időpontban."
Tévedés, tudniillik ha a diák(ok) részt vettek az órák zömén és nem kaptak jegyeket NINCS JOGA az iskolának őket osztályozóra kötelezni.
Evidens miért nem: ők az órákon ott voltak mégsincs jegy --> de ez már a tanár hibája nem az övék. Evidens.
És ki írja be a jegyeket? Más azonos szakos tanár NINCS az iskolában.
Vagyis oda jutottunk ahol a part szakad? valakinek meg kell írni mégis, mert jegyek és órák nélkül nem lehet zárni az évet a naplót. De ki írja be? Hát a többi tanár ki más. De nekik tök más a szakuk.... hát ez van! Más megoldás van?
A tanárokat arra kényszerítik amire csak akarják.
Az exbarátnőm is tanár volt, úgy rángatták dróton, mint egy csicskát, havi 140 ezerért. Az állam rabszolgái ezek, a rabszolgákkal meg azt lehet tenni, amit csak szeretnének.
"A tanárokat arra kényszerítik amire csak akarják."
így van de ehhez azért ők is kellenek. született birkák. ezekből nem birkát csináltak ezek már annak születtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!