Pánikrohamok testnevelés órán. Érdemes elkerülni vagy kényszerítsük bele az illetőt?
Nehogy már a lányod kényszerüljön szenvedni, egy elmebeteg pedagógus miatt!Panaszt tenni az igazgatónak és plusz felmentést kérni.Ha ez így nem működik, akár iskolát váltani!Nekem lenne néhány keresetlen szavam ahhoz a tanárhoz!
Nem szabad kényszeríteni! Én is voltam pánikbeteg.A pánikbetegség nem hiszti! Valós tünetekkel jár.Ha sokszor kénytelen elszenvedni a rohamokat, az csak árt testileg, lelkileg.Hogy csak egyet említsek: rohamok alatt megemelkedhet jócskán a vérnyomás is, ha ez sűrűn előfordul, természetesen károsan hat és akár állandósulhat is.
Ha a pánikbetegségnek nincs megmagyarázható oka, az is rossz, de az megint más eset.Ez a ti esetetek nem egy olyan dolog, amire azt mondhatjuk, hogy meg lehet vele küzdeni, szembe kell vele nézni, stb.Ő nem sokat tud tenni sajnos a tanár ellen.A tanár pedig nem fog megváltozni.Így ez egy felesleges, értelmetlen szenvedés maradna a lányod számára.Ez nem olyasmi, mint mikor valakinek a buszozástól lesz pánikrohama.
Húha remélem elolvasod a válaszomat.
Ugyanígy voltam, pszichiátriára is jártam, amiért tesi órán engem folyton megalázott a tesi tanárom. Ráadásul én pont kétbalkezes kétballábas vagyok.
Az orvostól kaptam nyugtatót amit minden nap be kellett vennem amikor tesi órám volt. De semmit sem segített.
Azóta már a sport hallatán is szorongani kezdek, nagyon nagy benyomást tett ez rám, még baráti körben a csapatjátékok miatt rámjön egy szégyenérzet. Nem tudok sportolni, számomra a sport egy stresszt jelentő valami, amitől nagyon félek.
Nem tudom mi segítene, de azt tudom, hogy ha kényszerítitek, nagyon rossz lesz neki.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!