Hogyan takarjam el a combomon a hegeket?
Ne bugyit használj tesinadrágnak, hanem minimum térdig érő, de inkább hosszú nadrágot, tekintve, hogy tél van. Ha nincs is nálad pont egy Adidas melegítő, egy fekete cicanadrágod csak van erre a célra.
Idióta meg ne legyél, ne vagdosd magad.
Igaziból bármit kitalálhatsz, hogy az(ok) a sebek másból származnak, vagy ha ennyire egyértelműen látszódik sebkötöző, ha azzal meg nem menne a tesi óra szólj a tanárodnak, hogy tegnap lesérültél és szeretnéd ha nem kéne tesizned, mert fáj és felszakadhat a seb.
Természetesen nem szándékosan vágtad meg magad hanem pl segítettél a konyhában vagy ilyesmi.
Hanyagold ezt a szokást, nem oldja meg.
Ne tesizz. Mondd, h hányingered van. Későbbre meg vegyél magadnak testhez simulo terdadragot, vedd fel a rendes nadragod ala es csak azt vedd le magadrol.
Ha meglátják, mondd, hogy elestel bicajjal...
Tudom,kései vagyok,de...
Ha az átöltözésa gond,én kimegyek a mosdóba és ott öltözök át... A többieknek azt mondom,hogy szégyenlős vagyok.
Remélem,azért tudtam segíteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!