Tanárok! Mit szóltok az iskolarendészet - őrség ötletéhez? Én a leghatározottabban támogatom!
Figyelt kérdés
Már feltéve ha normális őrök jönnek és nem a bankokból ismert sörhasú szódásüveg szemüveges vénemberek...
Abszolút támogatom az ötletet!
Ti tanárok mit szóltok hozzá?
Nagy könnyebbség lesz, ha egy „balhés“ diákot mint azt a bizonyos macskát vágnak ki az óráról, ha nem bír magával!
2020. jún. 13. 16:15
21/21 anonim válasza:
Azért Amerikát nem kéne példaként felhozni, durva lenne, ha már itt is olyan lenne a helyzet. Szerintem a legtöbb átlagos középiskolában nincs szükség ilyenre, én legalábbis az ott töltött 5 évem alatt nem láttam/hallottam olyan helyzetről, ahol szükség lett volna őrökre. A “bunyózók” már attól elszaladtak, ha a tanárt meglátták.
Rosszabb hírű helyeken meg szerintem egyetlen “biztonsági őr” elég lenne, iskolarendőrség azért mindenképp túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!