Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok! Mit szóltok az...

Tanárok! Mit szóltok az iskolarendészet - őrség ötletéhez? Én a leghatározottabban támogatom!

Figyelt kérdés

Már feltéve ha normális őrök jönnek és nem a bankokból ismert sörhasú szódásüveg szemüveges vénemberek...

Abszolút támogatom az ötletet!

Ti tanárok mit szóltok hozzá?

Nagy könnyebbség lesz, ha egy „balhés“ diákot mint azt a bizonyos macskát vágnak ki az óráról, ha nem bír magával!

2020. jún. 13. 16:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
#8: én is! Még fizetnék is érte, ha megnézhetném, mit csinálnánsk... 😂😂😂
2020. jún. 13. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Tanárokat kéne képezni inkább. Miért nem alap a pszichológia? Te a visszafejlődést élteted, kérdező? Akarom kérdezni, miért azt? A végén majd betörök hozzád az élelemért, mint az őskorban.
2020. jún. 13. 18:10
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Latszatintezkedes.

Megis szerintetek kikbol lesz iskolrendor?

Nyilvan nem a diakokkal foglalkozni tudo pedagogusbol, hisz tanarbol igy sincs eleg. Meg amugy rendorbol sem.

Ugyhogy marad a hihetetlen modon kepzett kozmunkasokbol. Akiknel legnagyobb esellyel pont fennall, hogy ok azok, akik a sajat gyerekeiket sem akarjak/tudjak megnevelni....

2020. jún. 13. 18:24
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Emberek. Fogalmi zavarban vagytok. Az iskolaőrnek NEM a nevelés a dolga. Neki az a dolga hogy az oda nem való diákot ha kell fizikai erőszakkal mint a taknyot kivágja a p****ába onnan. Neki ez a dolga.

És én is MAXIMÁLISAN jónak tartom. Maximálisan. Gumibot, paprikaspray, bilincs. Van aki ebből ért.

Hát most megkapja. Nagyon helyes.

2020. jún. 13. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
2018-ban voltam az USA-ban: a fém detektoros kapu mellett fegyveres biztonsági őr állt a suli bejáratánál. És nem Harlem volt hanem egy madárcsicsergős aranyos kertváros.
2020. jún. 13. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

"2018-ban voltam az USA-ban: a fém detektoros kapu mellett fegyveres biztonsági őr állt a suli bejáratánál. "

helyes. Nagyon helyes.

2020. jún. 13. 19:00
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Es milyen jol mukodik Amerikaban, azota is kitor egy egy lovoldozes, hol diak, hol kivulallo koveti el...
2020. jún. 13. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

"2018-ban voltam az USA-ban: a fém detektoros kapu mellett fegyveres biztonsági őr állt a suli bejáratánál. "

helyes. Nagyon helyes.

Ez olyan Hitleresen hangzott :"D

Én szarabb sulikba raknék,de a normálisabbakhoz nem.

2020. jún. 13. 20:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Na azért olyan nagyon sokat nem kell majd várni ezektől az iskolaőröktől.

Fiatal,értelmes,talpraesett emberek nem fognak elmenni 120 ezer Ft-ért dolgozni, pláne nem késelés esetén megöletni magukat. Tőlük majd max egy ejnye bejnyét lehet várni, lefogáson kívül mást úgy sem alkalmazhatnak.

2020. jún. 13. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"lefogáson kívül mást úgy sem alkalmazhatnak."

Paprikaspray + gumibot. nem dísznek lesz náluk.

engem egy tüntetésen fújtak már pofán vele. Hát egy darabig nem balhézik akit azzal pofán fújnak.

2020. jún. 14. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!