Szerintetek hogyan lehet leszűrni egy osztálytársról, hogy milyen anyagi szinten él? Milyen jeleket figyeltek? (pl.:telefon, ruha...?)
Figyelt kérdés
osztálytárs2020. jún. 6. 21:00
11/14 anonim válasza:
Miért érdekel?(Csak hogy később lássam a válaszokat.)Hülyeség ilyenekkel foglalkozni.
12/14 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, akit a hét minden napján másik bmw-vel hozott az apja, mégis szakadt ruhában járt. A tesója normálisan fel volt öltözve, csak ő volt igénytelen. Enni nem nagyon láttam. (Bár soha nem figyeltem direkt az ilyeneket, az autó dolgot se vettem észre, a többiek mondták :D Szerintem én a mai napig azt hinném, hogy csóró.)
13/14 anonim válasza:
Amúgy miért érdekel? Nekünk pl a családomba nagyon kevés pénzünk volt de ha megnéztem egy olyan gyereket akinek sokkal több pénze volt a családjának hát kb. úgy öltözködött olyanokat evet és olyan telefonja volt mint ha semmi pénzük nem lett volna szóval ránézésre nem tudod megállapítani mert ha rám néznél évekig gyűjtöttem mindenre pénzt így lehet ma sok olyan dolgom amire más csak tátott szájal nézne.
14/14 anonim válasza:
A proli is rázhatja a rongyot, és a "miriárdos" is lehet igénytelen. Kérdezd meg, hol szoktak nyaralni? Hány külföldi országba járt? A rongyrázós prolettek erre nem költenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!