Dél-afrikaiak milyen emberek úgy általánosan?
Nem kamu a kérdés?
Nem biztos, hogy jó ötlet most odaköltözni, elég komoly etnikai-történelmi hátterű feszültségek húzódnak azért meg ott, az európai származású farmereket nagyon sok atrocitás érte/éri.
Nem kamu :)
Mi Northern Cape tartományba költözünk ahol a 90 százaléka afrikaans nyelvű mulatt a maradék pedig fehér
Ez aztán izgalmas lesz!
Egyébként jártatok már arra korábban?
Gondolom nem egyből költöztök egy idegen helyre.
Én magam is éltem afrikában.
Szerencsém volt megízlelni amit te fogsz.
Igaz, én tényleg csak kezdtem ízlelgetni mivel nem tartósan éltem ott közel egy évig. Majd északon tunéziában még néhány hónapot.
Úgy éreztem oda való vagyok,mikor elhagytam az afrikai földrészt meghasadt a szívem.
Azóta sem éreztem azt az igazi perzselő mégis bársonyos napsugarat a vállamon.
Mindahányszor meghallom valakitől az itthoni melegre a panaszt mindig eszembe jut az a meleg ott messze.
Nem is tudom rákérdezzek-e..
Orvosok a szüleid talán?
Sok szerencsét kívánok,sok szeretettel. Isten kísérje lépteitek az idegen földön! 🙂
6-os melyik afrikai országban voltál? :)
Nem orvosok hanem apum mérnök és mindketten sok felé jártak a világban utasként de Afrika volt a legkülönlegesebb
Konkrétan Alexder Bay-ba akarunk menni ahol kb 75 százaléka mulatt és 15 fehér és csak pár százalék a fekete és mindenki afrikaans nyelvű
Konkrétan Northern Cape azért lett mert ott nincsenek etnikai dolgok mivel a legtöbb városban mindenki mulatt a maradék meg fehér
4-es nem,összességében kb az ország 80 százaléka fekete de nagyon el vannak különülve a népek
Pl nyugaton mindenki afrikaans nyelvű mulatt vagy fehér
Délen és keleten vannak városok ahol szinte mindenki fehér
De a feketék közül is megvan az a tartomány ahol a zuluk stb vannak többségben
Dél afrikai Köztársaság.
Azon belül mi magyarosan Erzsébet kikötőnek emlegetjük.
Port Elizabeth. Majd pár hónapot Tunéziában,Monastir városban.
Ennák több mint egy évtizede már.
Vissza húz a szívem az biztos. Ez hihetetlen élmény.
Jómagam is alig hiszem el a mai napig.
Azokkal akikkel ott voltam a mai napig leülünk beszélni róla.
Ha Isten is úgy akarja talán a jövő évben vissza látogatunk. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!