Ilyenkor nyáron nem érzitek általánosan azt, hogy valamiről lemaradtok?
Furcsán fogalmaztam meg a kérdést, de szerintem érthető.
Szóval mindenhol fesztiválok vannak meg minden.
Én meg itthon ücsörgök, játszok, néha kimegyek cigizni :D, és tök szar olyan mintha lemaradnék az egész nyárról.
Viszont ha elmegyek valahova akkor meg azt érzem, hogy máshol is lehetnék vagy nem ott kéne lennem.
Szóval ilyen érzések vannak bennetek? 26f
Ha el is megyek valahova, már ott se tudom magam jól érezni, még ha úgy is indulok el, hogy Na! Ma jó estém lesz! Aztán valahogy mindig elkenődik a képem a végére és úgy érzem, hogy ennyi erővel otthon is maradhattam volna.
Nem vagy egyedül ezzel. Mindegy hol vagyok és mit csinálok épp, úgy érzem, hogy már rég lemaradtam mindenről.
"Ilyenkor nyáron nem érzitek általánosan azt, hogy valamiről lemaradtok?"
Én egész életemben ezt éreztem.
Dehogynem, ezt éreztem mikor otthon voltam és suliba majd dolgozni jártam, ezekután annyira unalmas volt már hogy sofőr lettem, most amikor pihenő időben vagyok,várakozni kell akkor szét szoktam nézni a környéken ahol éppen vagyok, vagy ha nem kell sietnem akkor itt ott megállok,nyilván sok sofőr csak hajt és a pénz kell neki így az élet sem élvezi ki.
Ebben az évben már számos helyen voltam belföldön és külföldön egyaránt,volt olyan ahova életemben nem gondoltam volna hogy el jutok de el jutottam,komolyan mondom szuper, bár azért van ebben a melóban is sz.r például a nagy meleg.
Régebben volt. Idén most nem, szabadnapjaimra általában szervezek valami programot mindig.
Ez a fesztiválozósdi sokszor amúgy csak nagy hype. Régebben volt hogy el akartam menni, aztán végülis nem mentem, most viszont már úgy vagyok, hogy csak elvernék egy sok pénzt azért hogy sok egoista között legyek meg veressem részegen, azt viszont meg tudom csinálni sima szórakozóhelyen is.
Én évek óta úgy érzem hogy lemaradok sok mindenről.
És ezért hálás vagyok magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!