Mit érez az a diák, aki inkább megbukik, minthogy bekapcsolja a kamerát online vizsgán?
Csak én tartom szánalmasnak ezt az ellenállást? A tanárnak édesmindegy, ki miért bukik meg, miért hiszik azt az ilyenek, hogy számít a kis hisztériás műsoruk? Kit érdekel, ha lemorzsolódik vagy csúszik a saját hülyesége miatt? Igazából mit ér el vele azon kívül, hogy maga alatt vágja a fát?
Őszintén nem értem, hogy tényleg van, akinek megéri elvből ellenkezni és inkább megbukni, mint kibírni azt az egy-másfél órát, amíg megírja a feladatsort?
Az ő dolga, hogy miért bukik meg, neki kell vállalni a következményeket. Ha szégyelli is az otthonát, akinek az a fontos, hogy meglegyen a vizsga, az meg tudja oldani, hogy mondjuk beül egy fal elé, leteszi maga elé a laptopot és úgy vizsgázik, nem muszáj olyan helyen vizsgázni, ahonnan belátni az egész lakást. Azt is tudhatná, hogy a tanárok sem azért csinálják ezt, mert annyira kíváncsiak lennének mindenki otthonára, hanem mert muszáj.
Inkább ez a hiszti szánalmas, hogy bejelentkezik a vizsgára, aztán veszekszik, hogy nem hajlandó bekapcsolni a kamerát. Gondolom nem ott szembesült vele, hogy szükség lesz majd kamerára, ezt előre lehet tudni minden vizsgánál. Ha ő is előre tudta és már akkor eldöntötte, hogy nem hajlandó megtenni, amit kérnek tőle, akkor megtehette volna, hogy megőrzi a méltóságát és simán csak nem jelenik meg, nem jelentkezik be, aztán ugyanúgy beírják neki az elégtelent.
Ez mondjuk jogos, én is a kérdés homályossága miatt írtam le az én helyzetemet (lelakott lakás).
Szerintem a kérdés általános iskolásokra gondolt, akik minél hamarabb fortniteozni akarnak, de ez már mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!