Nektek hogy tetszik, hogy nem kell iskolába járni, kert digitális oktatás van? Szeretnétek iskolába járni?
Kell fizetni. Én államin vagyok, de már csak egy félévem maradt, terep- meg laborgyakorlatokat, meg kutatómunkát (főleg a külföldit) nem lehet az otthoni szobából elvégezni, ezért én is csúszom két félévet és még sokan, mert idén már nem tudjuk ezeket teljesíteni, de ősszel se tudják megtartani több okból kifolyólag, s most az van, hogy jövőre újra fel kell venni, így mi is fizethetünk 700 ezres tandíjat jövő tavasszal, mert önhibánkon kívül kicsúszunk abból az időből, amit egy szakon államival el lehet tölteni. Nem látok rá semmi esélyt, hogy ezt nekünk elengednék.
És igen, én is rühellem ezt a távoktatást, nekünk két oktatónk van összesen, aki Skype-on rendesen leadja az órát, még úgy is, hogy 3-4-en hallgatjuk csak. A többi majd felteszi az anyagot a szorgalmi utolsó napjaiban. Egyetemen ez nem olyan jó buli, mint gimiben, ahol van egy tankönyv, és azt kell megtanulni. Örülök, ha egy-két oktató a féléves anyagot nem vizsga előtt 3 nappal teszi fel, mert valaki azóta is csak türelmet kér, hogy majd ha lesz ideje... És akkor még benne annyi, hogy a kurzusmail végére odaírja, hogy reméli, már elkezdtünk a vizsgára készülni. Persze, abból a két diasorból, amit még élőben leadott, abból tudunk tanulni egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!