Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kéne engem érdekeljen...

Miért kéne engem érdekeljen hogy a bankett „miattam“ lett drágább a többieknek? Így jártak ehhez mi közöm van?

Figyelt kérdés

Agyam eldobom. Osztályfőnök bankettet szervez. Úgy volt nem lesz mert minden zárva, de azóta minden kinyitott és mégis lesz.

A költsége fix, és minél többen mennek annál kevesebb az egy főre jutó ktg. Ez eddig evidens. Ha 30an mennek, csak X ft/fő, ha csak 10en, akkor 3x X ft /fő.

Ez oké.

Én meg nem megyek. nem is akartam ,de így meg hogy a II. félév a „semmiben“ telt, így meg pláne nem megyek.

És az of azzal idegesít hogy ha én megyek, akkor ezzel a többieknek teszem drágábbá. Ez önmagában így igaz, na de ez engem miért kéne érdekeljen?

Én nem megyek az egyszer biztos, ha a többiek mennek, akkor meg fizessenek. Ha kevesen mennek, magas lesz az egy főre eső ktg-de hát ez van. C«est la vie.

A kérdésem annyi lenne: miért is kéne engem érdekeljen hogy kinek mennyit kell fizetni? Fizessen ha menni akar. Ha sokallja akkor ne fizessen és ne menjen. nekem ehhez közöm?

(a trollok figyelmébe: osztályközösségre ebben a szituban apellálni késő. Az osztályközösség ha volt is ilyen, épp most szűnt meg-így ez nem érv)

2020. máj. 30. 21:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

En sem mentem el ilyenre. Utaltam az osztalyomat, egy igazi baratom volt, vele tartom is a kapcsolatott. De ennyi.

En aztan nem fizetnek meg el sem mennek egy olyan helyre ahol nem erzem jol magam.

Ne kell ezen ennyit gondolkodni. Nem kell elmenni es kesz..

2020. jún. 2. 02:36
 22/22 anonim ***** válasza:
68%
Hülye is lennél ha fizetnél.
2020. jún. 16. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!