Miért kéne engem érdekeljen hogy a bankett „miattam“ lett drágább a többieknek? Így jártak ehhez mi közöm van?
Agyam eldobom. Osztályfőnök bankettet szervez. Úgy volt nem lesz mert minden zárva, de azóta minden kinyitott és mégis lesz.
A költsége fix, és minél többen mennek annál kevesebb az egy főre jutó ktg. Ez eddig evidens. Ha 30an mennek, csak X ft/fő, ha csak 10en, akkor 3x X ft /fő.
Ez oké.
Én meg nem megyek. nem is akartam ,de így meg hogy a II. félév a „semmiben“ telt, így meg pláne nem megyek.
És az of azzal idegesít hogy ha én megyek, akkor ezzel a többieknek teszem drágábbá. Ez önmagában így igaz, na de ez engem miért kéne érdekeljen?
Én nem megyek az egyszer biztos, ha a többiek mennek, akkor meg fizessenek. Ha kevesen mennek, magas lesz az egy főre eső ktg-de hát ez van. C«est la vie.
A kérdésem annyi lenne: miért is kéne engem érdekeljen hogy kinek mennyit kell fizetni? Fizessen ha menni akar. Ha sokallja akkor ne fizessen és ne menjen. nekem ehhez közöm?
(a trollok figyelmébe: osztályközösségre ebben a szituban apellálni késő. Az osztályközösség ha volt is ilyen, épp most szűnt meg-így ez nem érv)
" Szerintem ez win-win kategória, mi ezzel a gond? :"
A világon semmi aztán látod mégis ugatnak nekem hogy MIATTAM lesz drágább a többieknek. Hát szar ügy. Nekik. nekem nem.
Alapvetően nem kell érdekeljen tényleg, de azért ilyen arrogáns kis pöcsnek sem kellene lenned.
(A közösség pedig attól nem szűnik meg létezni, hogy pár hónapig nem tölt együtt mindenki 5-6 órát heti ötször)
Mondja már meg valaki, hogy aki nem szeret 30 mai tinivel évekig összezárva lenni, az antiszoc? :D Kíváncsi vagyok, ki meddig bírni agysejtekkel.
Annyira könnyen rásütik ezt mindenkire. Ha egy szar közösségben nem jó lenni, attól még másokkal érezheti jól magát...
"(A közösség pedig attól nem szűnik meg létezni, hogy pár hónapig nem tölt együtt mindenki 5-6 órát heti ötször)"
Így van!!! De a másik oldalát is írjuk akkor le!!
Hogy ha véletlenszerűen kiválogatott 20-30 tinit összezárunk 4 éven át napi 5-6 órára attól az még nem közösség. Miért? mert senki se azért van ott mert ott akar lenni hanem azért van itt mert mUSZÁJ, és el is húz amint vége.
Ezt is írjuk már le!
Írjuk le persze.
Aztán kérdezzük meg ezt a 30 tinit, hogy a másik 29-ből hányat mondana barátjának, haverjának 4 év után. Nyilván neked 0, de nem ez az általános.
Nem az a fontos, hogy barátok, hanem hogy milyen emberek.
Nem ismerjük őket, lehet hogy joggal nem akar a közösség tagja lenni.. abba nem gondoltál bele? Ember okkal húzza ki magát.
Plusz nem akar táncikálni egy megrendezett, giccses eseményen. Ki akar?!
"Aztán kérdezzük meg ezt a 30 tinit, hogy a másik 29-ből hányat mondana barátjának, haverjának 4 év után. Nyilván neked 0, de nem ez az általános."
Csak úgy jelzem: 24 fő a létszám, abból 18-an jelezték hogy mennének. Vagyis 6an hozzám hasonlóan kapásból offolták.
És a 18 fő is apadt azóta de már nem követem..
Na erről tán ennyit.
Vagyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!