Hogyan érjük el azt, hogy a padtársunk elüljön mellőlünk?
Figyelt kérdés
már rég óta mással szeretnék ülni, de ő hallani sem akar róla.Én mindenképp szeretnék a helzemen maradni de ő is ragaszkodik hozzá..Hogyan tudnám kevésbé sértően tudatni vele, hogy üljön el?? Kérlek segítsetek...2020. máj. 28. 16:39
1/12 anonim válasza:
Miért ő üljön el, vetődik fel a kérdés. Ugyanannyi joga van ahhoz, hogy a helyén maradjon, mint neked.
2/12 anonim válasza:
most nincs is suli miért gondolkozol ezen? legközelebb nyár után lesz akkor gyorsan foglaljátok le előtte. aki az első azé a pad
5/12 anonim válasza:
Neked nem felel meg a helyzet ülj el te, ilyen egyszerű. Ugyan annyi joga van ott maradni mint neked.
6/12 anonim válasza:
"Gyújts a széke alá."
Azt ne, iskolában szerintem tiltja a házirend az ilyen tüzenkedős dolgokat.
7/12 anonim válasza:
én a helyedben odafinganék minden nap, majd megunná
8/12 anonim válasza:
Egyél sok fokhagymát, fingjál nagyokat, szipogjál. De legegyszerűbb, ha te ülsz el.
9/12 anonim válasza:
Odaragadt a feneked a székhez vagy mi, hogy te nem tudsz elülni?
10/12 anonim válasza:
Két ember képes megbeszélni ezt egymás között békességben anélkül, hogy utálni kéne a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!