A nyolcadikosok már nem is fognak találkozni az osztálytársakkal, tanárokkal?
Ha akarnak, találkozhatnak majd.
Tanítás már valószínűleg nem lesz.
# 2
Már akinek. Én most 12.-es vagyok, de kifejezetten örülök, hogy nem lesz akkora hűhó. Csak az érettségi a problémás.
Nem nagyon ismerek olyat, akinek nagy dolog lett volna egy általános iskolás ballagás. :D
Ha jó a társaság, nyáron vagy ősszel tudnak maguknak összejövetelt szervezni a giccses-beszédmondós ünnep$égh nélkül is. Ha meg nem jó a társaság, akkor amúgy se nagyon fog hiányozni nekik.
2. Vagyok, és 29 évesen azt mondom, egy nagyközségben, mint pl a település, amire gondolok, bizony jobb az iskolai élet. Ott pedig tényleg szomorú, hogy nem élheti meg az az X gyerek a jelentőségteljes pillanatot.
Nincs Margit, de van Pista... Valahogy úgy!
Az semmi, ők majd ballagnak 18 évesen. De azoknak, akik hat- vagy nyolcévfolyamosból ballagtak volna most, sose lesz igazi ballagásuk...
Cserébe viszont nem csak ők, hanem mindenki más is emlékezni fog a "ballagásukra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!