Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy beadandó fogalmazásnál...

Egy beadandó fogalmazásnál nagy probléma lenne, ha minden vessző után egy szóközt írnék?

Figyelt kérdés
Van egy elvárt terjedelem amit meg kell írni.Na de most vettem észre,hogy ha vessző van a két szó közt,akkor azt egy szónak számolja.

2020. ápr. 13. 23:00
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Mellesleg miért nem lehet normálisan válaszolni? Miért kell hozzáfűzni, hogy "analfabéta" "gyökér" "nem egy zseni" vagyok?
2020. ápr. 26. 16:10
 32/32 anonim ***** válasza:
Az jó kérdés, felesleges thread necro, mikor a kérdést már megválaszoltuk. De azzal védekezni tényleg vicces volt, hogy egyetemista vagy, én most olvasom a csoport chat-et az egyik beadandónak, aminek ma van határideje és alacsonyabbra saccolom a társaság átlag IQ-ját, mint a gyárban, ahol egyetem előtt dolgoztam :D
2020. ápr. 26. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!